Явор Колев - бившият представител на ДАНС в компроментираната от

...
Явор Колев - бившият представител на ДАНС в компроментираната от
Коментари Харесай

Висш служител на ДАНС от скандала Божков става топ кадър на Лев Инс

Явор Колев - някогашният представител на ДАНС в компроментираната от абсурда с Васил Божков Държавна комисия по хазарта, става началник на дирекцията по киберсигурност на застрахователната компания " Лев Инс ", се похвалиха от сдружението.

Явор Колев, който е и някогашен шеф " Киберпрестъпност " в ГДБОП, напусна изненадващо системата на Министерство на вътрешните работи и държавната администрация няколко месеца след експлоадирането на абсурда със 700 млн. лева неплатени такси и налози от някогашните
лотарии и други хазартни компании на предприемача Васил Божков. Колев беше член на комисията по хазарта в годините, в които тя е пропущала да си събере вземанията.

Малко след напускането си, в което изясни, че то няма нищо общо със абсурда около комисията по
хазарта. Той даже изрази удивление по какъв начин е било допустимо компаниите на Божков да не заплащат дължимите такси.

Приблизително по същото време държавната администрация напусна и. Той също беше член на Държавната комисия по
хазарта от интервала на абсурда, само че се оказа, че и Панов си потегля по персонални аргументи, които нямат нищо общо със свадите към Божков.

" Лев Инс притегли водещ експерт като шеф " Информационни технологии и киберсигурност ", обявиха от застрахователната компания.

" Явор Колев има 25-годишен опит в битката с проведената и високотехнологичната престъпност. Той е основател на структурите за противопоставяне на кибирпрестъпността в България, като близо 15 години е техен началник, както в Министерство на вътрешните работи по този начин и в ДАНС ", припомниха от " Лев Инс ".

" За мен е чест и наслаждение да съм част от Лев Инс. Безспорно това е най-развитата застрахователна компания в областта на киберсигурността у нас. Вярвам, че с моя опит и знания ще допринеса още повече за развиването и сигурността на най-големия осигурител в България ", е декларирал Колев при представянето си пред чиновниците на компанията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР