Явор Божанков от БСП се оказа най-нетърпеливият депутат в новия

...
Явор Божанков от БСП се оказа най-нетърпеливият депутат в новия
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Явор Божанков е най-нетърпеливият депутат в новия парламент - търси си място в близост до Нинова в пленарна зала

Явор Божанков от Българска социалистическа партия се оказа най-нетърпеливият народен представител в новия парламент, видяха репортерите на ПИК в Народното събрание. Социалистът дойде рано-рано в постройката на Народното събрание и първи побърза да влезе и да огледа пленарна зала.

Божанков огледа деликатно банките, най-вероятно с цел да си избере по-предно място в залата и да е близо до своята лидерка Корнелия Нинова.

Младият народен представител се разноски самичък из пленарна зала, след което се насочи към стаята на парламентарната група на Българска социалистическа партия.

Припомняме, че измежду първите депутати в Народното събрание беше и председателката на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова, която съобщи, че тя няма да оглави 47-ия парламент, само че за тях е ясно кой ще бъде ръководителят и той ще е номиниран от " Продължаваме промяната ".
свързани новини11710преди 40 минути


Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР