Явно тези хора, на които спряхме милионите, използват всяка пролука

...
Явно тези хора, на които спряхме милионите, използват всяка пролука
Коментари Харесай

Кирил Петков: Хората, на които спряхме милионите, намериха пролука през ИТН

" Явно тези хора, на които спряхме милионите, употребяват всяка междина през партиите. Явно през Има Такъв Народ са намерили междина, с цел да не разрешат по-дълго прекъсване на тези средства ". Това сподели служебният стопански министър Кирил Петков пред бТВ. Той добави, че в този момент хората със спрените пари са се успокоили, че отново ще се върнат към бизнесите си, когато новото държавно управление бъде определено.

" Казали са си, че след 2 месеца няма да ни има. Те употребяват междина през партиите и са намерили за жалост през Има Такъв Народ “, добави Петков.

Икономическият министър разяснява, че е бил сюрпризиран от офанзивата на Има Такъв Народ, които първоначално са се представяли като хора на смяната и митинга.

" Въпреки че по улиците не съм срещал Има Такъв Народ да стачкуват. Явно има опити да не се разреши по никакъв метод хора като нас да останат по-дългосрочно ", добави той.

Петков изясни, че е очаквал офанзиви от ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като служебното държавно управление е спряло " доста средства на доста хора ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР