Явно промяната, която ние искаме да постигнем в София притеснява

...
Явно промяната, която ние искаме да постигнем в София притеснява
Коментари Харесай

Арх. Игнатов: Атаката срещу нас е защото промяната, която искаме да постигнем в София притеснява опонентите ни

Явно смяната, която ние желаеме да реализираме в София тормози съперниците ни. Такава офанзива не е имало до в този момент в политическия живот, само че това единствено ме стимулира, тъй като получихме доста огромна поддръжка. Ще създадем одити на всички общински сдружения, тъй като те не действат добре - и Топлофикация и Градска подвижност ще бъдат тествани.
Това съобщи арх. Борислав Игнатов, претендент за кмет на София в предаването „ Лице в лице “ по бТВ. Първо той изясни още един път произхода на компроматните фотоси, с които бе изработен опит да бъде унижена приятелката му.

Моята другарка е жертва на тормоз от страна на човек, на който тя се е доверила преди повече от 10 години. През 2011 година е потърсила помощ от полицията, само че не е получила такава. Шокът и контузията, която тя е претърпяла тогава и в този момент са огромни, изясни той.

Знаех, че има подобен случай с изнудване, само че не съм се задълбавал в конкретика, тъй като не се интересувам от остарели истории. След този случай получихме десетки сигнали на млади дами, които са в такава позиция – унижавани и шантажирани от някогашни другари.

Сигнал се приготвя с поддръжката на „ Демократична България “. Екип от адвокати работят по сигнали по разнообразни закони. Арх. Игнатов моли към всички хора, най-много младите да внимават с хората, с които поддържат връзка.

Това което се вижда последните години – ремонтите на ремонтите са единствено едно от многото неща, които ме мотивираха да приема поканата да се кандидатирам. Камарата на архитектите имахме срещи със Столична община и с госпожа Фандъкова особено за перките по „ Графа “, тъй като там имаше потърпевши хора. Скоростта, с която се случват нещата е извънредно мудна, работи се по-много стар метод. София ID е наша концепция за основаване на цифрова еднаквост на всеки жител на столицата, който ще има опция да поддържа връзка с всевъзможни администрации без да се разхожда до тях. Имаме доста мощен екип в дигитализацията. Това ще стане през първата година и ще коства по-малко от 1 % от бюджета на общината. Така ще дадем самочувствие на хората, че са жители с права.

Мога да подсигурявам и с професионалния си опит и с характера си, че няма да има повече ремонт на ремонта. Първо би трябвало да има стандарт за улиците и по какъв начин се вършат, а по-късно по този стандарт се вършат търговете за осъществяване. След това следва да има единствено надзор. Общината има най-силните средства да изисква най-високо качество. За да се случи това би трябвало и кмета и общинския съвет да сме хора с правила и без зависимости.

Друга самодейност, за която гвори Игнатов е за всеки гласоподавател да бъде посадено по едно дърво, в случай че получат мандата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР