Явно има някакъв проблем в нашата партия и ние смятаме,

...
Явно има някакъв проблем в нашата партия и ние смятаме,
Коментари Харесай

БСП-младежи сигурни, че има кой да замени Нинова

Явно има някакъв проблем в нашата партия и ние считаме, че казусът може да се реши единствено от единствения законен орган, който сега може да вземе решение - 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия . Това разяснява пред News.bg водачът на Националното младежко обединяване на Българска социалистическа партия Николай Бериевски преди днешния пленум на столетната партия.

Преди днешния народен съвет на партията протестиращите настояха за оставката на соцводача Корнелия Нинова .
 Призивите за оставка на Нинова саботирали Българска социалистическа партия и развиването на страната
Призивите за оставка на Нинова саботирали Българска социалистическа партия и развиването на страната

Социалисти опазиха соцводачката

Той настоя да бъде възобновено единството в партията . През 2017 година Българска социалистическа партия получили малко над 900 000 гласа и се борили за първото място, а през 2021 година месец април Българска социалистическа партия получила 480 000 гласа, а през юли месец 360 000 гласа, регистрира Бериевски.

Той настоя на 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия да бъде поговорено за проблемите на партията и да се намерения какво бъдеще желаят почитателите на " алените ". Бериевски е уверен, че и ма задоволително млади, кадърни, способни и готови хора, които могат да заместят сегашния водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Той не назова вероятните хора, които могат да я заместят заради простата причина, че би могъл да направи меча услуга на някого. " Повярвайте ми, има кой ", сигурен е водачът на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия.

Бериевски настоя преди да бъде дадена поддръжка за кабинет на " ИТН ", да стане ясно какво тъкмо са разискали и говорили Българска социалистическа партия с партията на Слави Трифонов. Сега следва да влезем на пленум и да стане ясно какви са били диалозите, с цел да може националният съвет да реши по какъв начин да работи оттук насетне, приключи Бериевски.
 Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, партията я остави
Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, партията я остави

Според него има проблем и в управлението, и в структурите на партията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР