Явно една от основните битки, която се води в момента,

...
Явно една от основните битки, която се води в момента,
Коментари Харесай

Трифонов: Австрия е върнала 6619 мигранти на България през 2022 г.

" Явно една от главните борби, която се води сега, е борбата сред лъжата и истината. Битка откогато свят светува, само че, сега, поради това държавно управление, което ръководи България и поради хората, които го поддържат, тя е прекомерно настояща. Ежедневна. Постоянна. Присъстваща във всички национални медии - както се споделяше в едно остаряло списание " Паралели " – " Невероятно, само че факт "! И всички ние сме участници в тази борба. Защото, съгласете се, стана някакси комплицирано да си отговаряме на въпроса - " На кого да имаме вяра? ". Това написа в профила си в обществената мрежа водачът на ИТН Слави Трифонов.

" Фокус " разгласява целия пост без редакторска интервенция:

" Ето, аз, от персонален опит, мога да ви кажа, поради персоналните си наблюдения, че Бойко Борисов е измамник, Кирил Петков е измамник и Асен Василев е измамник. А това са хората, които ръководят България. А вие ще ми повярвате ли? Сигурно някои от вас - да, други, които по принцип ме ненавиждат, несъмнено – не, единствено че, уважаеми дами и господа, които четете това сега, истината е една и на нея изобщо не ѝ пука за това, кой кого обича и кого ненавижда. И в този момент ще ви дам един образец. По някакво стичане на събитията разполагам с документ от австрийския парламент. Този документ е формалният отговор на Министерството на вътрешните работи на Австрия на запитване на депутатката Стефани Криспер ", написа още Трифонов.

" Документът съдържа статистика по отношение на всички процедури по задържане, депортиране и лишаване на статут на емигрант. За 2022 година Австрия е отправила претенции за връщане в България на 9196 мигранти и България се се съгласила да одобри назад 6619 мигранти. От документа излиза наяве още, че България се е съгласила да си върне най-вече мигранти - 6619. Следващата е Румъния, която се е съгласила да си прибере 1274 мигранти, а трета е Италия със 725…Е, Румъния били 20 милиона, а Италия 60 милиона. Голям праз. Ние сме дребни, само че смели! ", добавя Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР