Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ след изборите на 9 юни

...
Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ след изборите на 9 юни
Коментари Харесай

Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но без Денков, Петков и Василев

Преговори сред ГЕРБ и ПП-ДБ след изборите на 9 юни може да има, само че без в преговорния екип да бъдат Николай Денков, Кирил Петков и Асен Василев. Това съобщи изрично водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който през днешния ден е в село Рупите.

Според водача на ГЕРБ съперниците им на идните избори ще са " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " всички проруски и популистки партии ".

" Ние повече след " тези " преиначавания на истината, с тези нелепости, които вървят да ръсят по през целия ден, по какъв начин някой ни дисциплинирал, просто, знаеш ли да какво ме е гняв, какъв брой бързо горят хора, тъй като нито Денков може да е министър повече, нито Петков, нито Василев. Те би трябвало да излъчват в този момент, както аз излъчвам Рая, Деница, такива хора да договарят ", сподели Борисов и добави, че:

" Да несъмнено, че с Политическа партия и Демократична България ще работя, само че не по тяхната, а с преобладаващата власт на ГЕРБ в ръководството. С наши министър председатели, с наши министри, единствено тогава ", сподели Борисов.

Тук може да прочетете какво още сподели Борисов. 

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР