Ясновидката Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у

...
Ясновидката Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Радев ще направи партия, 2024 г. носи бедствия!

Ясновидката Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у нас и по света. Получава дарбата да вижда бъдещето след 18-дневна кома в резултат на тежка злополука. Наричат я гадателката на Силвио Берлускони, защото известният италиански политик приживе ценеше високо прогностичните умения на българката и постоянно се допитваше до нея.

„ Ние не си даваме сметка, че сме на прага на трета международна война. Тя ще е друга, само че факт е, че 2024 година ще е доста тежка за нашия свят. За Русия и за Украйна войната съвсем е завършила. Много скоро там ще се заприказва за мир. Разумът ще надделее и ще има консенсус. В стопански проект войната ще продължи, само че най-малко няма да умират хора. Всички международни водачи и организации ще спомагат за помиряването. Не желая хората да се плашат, само че през 2024 година ще се разпалва спорът в Израел. Защото „ Хамас “ е доста рискова формация. Много би трябвало да внимаваме да не се стига до Свещена война! Да не се разшири спорът към Иран, Ирак, Сирия, Ливан, Индия, Пакистан. Терористите ще всяват боязън и смут, изключително по новогодишните и коледните празници “, предвижда Стефанова за 2024 година

Тя е безапелационна, че ни чакат нови пандемии, само че не свързани с заболявания. „ Следващата пандемия ще е „ На колене пред водата “. Ще има бедствия, някои региони по света ще останат без вода. Други ще бъдат наводнени, ще гинат и хора. Но, купувайте земя, хора! Влагайте парите си в източници на вода. Копайте кладенци! “, споделя гадателката.

Прогнозата ѝ за политиката у нас гласи, че следващата година ще се появи ново гражданско придвижване. „ То ще се наложи за малко време и ще има водачи, които са готови в влиятелни университети – освен в чужбина, а и в България. Те ще бъдат доста покрай хората, ще приказват на техния език. В същото време ще са иноватори, подкрепени от изкуствения разсъдък. Разбира се, зад младите водачи ще застанат и други персони, които са били в политиката. Този тим ще направи стратегии и хората на процедура ще усетят, че страната ни върви напред. Те ще се борят с корупцията, ще проведат правосъдната промяна. Тези водачи ще вкарат закони и правила в България, които ще бъдат спазвани. Ще се работи доста интензивно и те ще влязат публично в политиката на страната през 2025, 2026 година Те ще повдигнат образованието и културата на доста по-високо равнище. Ще създадат България по-екологична страна, ще вкарат технологии за понижаване на сметките за тока. Ще пристигна ново събудено потомство, което ще милее за България. От друга страна, президентът Румен Радев ще направи партиен план, който няма да тежи изключително доста “, безапелационна е гадателката на Берлускони.

„ На този стадий никой няма да направи опасен ход да махне по този начин наречената „ некоалиция “. Но следващата година ще отидем на предварителни избори – това ще се случи малко след европейските. Ще има огромно напрежение сред „ Продължаваме промяната “ и „ Да, България “, ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и „ Възраждане “. Ще се желаят оставки на министри. Някои от тях ще си отидат. При ротацията, когато министър председател ще стане Мария Габриел, отново ще има проблеми. И тя няма да е отпред на страната ни задълго, само че ще надгради европейската си кариера. Някои обединения ще се отдръпват от ръководството. Политическа партия и Демократична България ще се разпаднат като съюз. Те може да последват ориста на Има Такъв Народ. Движение за права и свободи влизат доста мощно във властта, защото политиката им е поредна. Няма да се учудя, в случай че при предварителните избори те заемат второто място. „ Възраждане “ също вървят доста напред. Ще има много промени, нови имена ще се наложат в политиката “, счита още ясновидката. „ България ще влезе в Шенген, ще одобри еврото. Македония няма да влезе в Евросъюза следващата година, само че по-нататък има шансове. Старата конструкция на Европейски Съюз ще бъде заменена. Ще дойдат доста по-млади водачи. Ще има обаче и недоволни страни, които ще последват пътя на Англия и ще изоставен Европейски Съюз. Но ще има и разширение “, подрежда още Стефанова. Тя не изключва опцията да се стигне до нуклеарна война, само че Путин да бъде спрян в последния миг, написа " Ретро ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР