Ясно стана едно – работна група ще търси оптимизиране на

...
Ясно стана едно – работна група ще търси оптимизиране на
Коментари Харесай

4 минути, без журналистически въпроси: Мистерия обви мерките, които Христов и Стоянов обсъдили с „Лукойл“

Ясно стана едно – работна група ще търси усъвършенстване на цените на горивата. И от двамата министри чухме: „ Чакаме другата седмица “.

 

Иначе били разисквани редица тематики – цените на горивата и ограничения за снижаването им за крайния консуматор, готови като план в границите на спешния щаб. А срещата минала „ доста градивно “.

 

„ Ще има взаимна група с двете компания, с цел да се откри решение за трайно усъвършенстване на цените на горивата, което е приоритет на министерството и спешния щаб “, съобщи Росен Христов. Окачва се тя да започва от другата седмица.

 

„ При инфлация над 17% в България, сами разбирате, че това е опция да податлив инфлацията%, сподели на собствен ред министърът на стопанската система Никола Стоянов. И той дефинира срещата с представителите на „ Лукойл “ като „ градивна “.

 

На журналистически въпрос какви ограничения са били препоръчани, Стоянов отвърна: „ Днес няма да има въпроси. Това беше всичко, което искахме да ви кажем. След като срещата на работната група завърши, тогава ще има отговори на тези въпроси “.

 

3 минути и 53 секунди. Край.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР