Ясно е вече, че . Част от тях са добре

...
Ясно е вече, че . Част от тях са добре
Коментари Харесай

Кандидати за 49-ия парламент с нестандартни послания


Ясно е към този момент, че. Част от тях са добре познати, само че има и нови, както и такива с ексцентрични послания.

Венци Чикагото от Русе получил прякора си, тъй като два пъти е ходил до Чикаго. Вече обаче се вижда в политиката и си носи бесилка.

„ Имаме една паразитна сатанинска политическа класа, която би трябвало да бъде унищожена. Какъв е изходът? Божественото семейство и национална партия „ Истината и единствено истината “, твърди водачът на партията.

И част от истината – в Турция съгласно Чикагото не е имало земетресение. „ Ядрен гърмеж, под земята, с хаарп оръжие. Илюминатите ги удариха “, по този начин изяснява нещастието в прилежащата ни страна Чикагото.

Коалиция „ Вън от Европейския съюз и НАТО “ също ще се бори за гласовете на хората. Дават и съответни образци за какво.

„ То се оказа че задачата е икономическа и политическа колонизация на страните в Европа. Нашето селско стопанство на практика почина, имаше проблеми с прасенца, козички, овчички и така нататък “, изяснява Светозар Съев от обединението. А НАТО съгласно партията въобще не е защитителен съюз и би трябвало нов подобен.

Централната изборна комисия (ЦИК) обаче спря три обединения по пътя към властта. Причините са проблеми с подписките и броя подкрепили обединенията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР