Ясен е проблемът през последните дни, че има доста обществено

...
Ясен е проблемът през последните дни, че има доста обществено
Коментари Харесай

СЕМ изслушва шефът на БНР заради Волгин и Митрофанова. Излъчва ср...

" Ясен е казусът през последните дни, че има много публично напрежение, възбудено от проблема. Има неотговорени въпроси и е добре, че посредством тази наша среща всеки, който се интересува, би могъл да получи отговор на тези въпроси, в случай че ние съумеем да зададем правилните питания ", съобщи Пролет Велкова от медийния регулатор. 

 

Интервюто с дипломат Митрофанова за предаването “Политически НЕкоректно ” накара украинското посолство да реагира и да осъди остро Волгин и публичното радио. Последва реакция и от Делян Пеевски, което възпали и обществен спор. Часове след реакцията му програмният съвет на БНР беше призован и се взе решение изявлението да не бъде излъчено. Заговори се за политическа интервенция в публичната медия. БНР обаче се аргументира, че изявлението не подхожда на журналистическите стандарти. 

 

Идеята за изявлението е показана няколко дни преди абсурда да избухне. Редакторите на “Хоризонт ” са го одобрили на идващия ден, а изявлението е взето в петък предходната седмица и е било утвърдено наново от управлението на стратегия “Хоризонт ”. 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР