Японското външно министерство обяви съкращаването на персонала на посолството си

...
Японското външно министерство обяви съкращаването на персонала на посолството си
Коментари Харесай

Япония съкрати персонала на посолството си в Украйна

Японското външно министерство разгласи съкращаването на личния състав на посолството си в Украйна, което към този момент разполага единствено с стеснен брой чиновници. Във връзка с това активността на службата е понижена, се споделя в изказване на министерството.

Миналата седмица японското външно министерство прикани своите жители неотложно да изоставен територията на Украйна. Министерството на външните работи изясни това решение с " продължаващото повишаване на напрежението по украинско-руската граница ". Японското външно министерство акцентира, че по-нататъшното развиване на обстановката остава " непредсказуемо, макар продължаващите дипломатически старания " за разрешаване на рецесията.
Рисунка на българче завоюва най-високата премия на Международна галерия в Япония
Рисунка на българско дете завоюва най-високата премия в 52-рата Международна галерия за детско изкуство ( " 52nd International ChildrenТ...
Прочети повече
Според известие на японското държавно управление към кабинета на министър-председателя Фумио Кишида е основан спешен щаб за събиране и анализиране на информация за обстановката към Украйна.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР