Японското студио Konami се похвали, че футболният им симулатор eFootball

...
Японското студио Konami се похвали, че футболният им симулатор eFootball
Коментари Харесай

eFootball продължава да се радва на засилен интерес

Японското студио Konami се похвали, че футболният им симулатор eFootball (известен преди като PES) е достигнал 750 милиона сваляния на всички платформи. Последният път, когато издателят даде информация за броя на свалянията на играта беше през януари. Тогава бяха регистрирани 700 милиона сваляния за всички платформи.

Достигането на самобитния връх се отбелязва със специфична триседмична акция. Тя ще предлага на играчите специфични събития, награди и предмети за колекциониране. Такива ще са да вземем за пример завръщащите се Epic Lionel Messi карти, предава VGC.

Konami ще предлага също до 16-ти май бонуси за регистриране в играта, изразяващи се в 70 eFootball монети. Те се допълват от седем стратегии за трениране на позиция и седем стратегии за трениране на уменията. И това не е всичко. Влизайки в профила си до горната дата ще получите и безплатната карта Barcelona Highlight Lewandowski. Отделно от това, в случай че влезете до втори май ще получите гратис една от квалифицираните Highlight карти на играчи на Интер (Милано).

Една от другите изненади, разкрити от Konami са, че със завършването на кампанийните достижения, ще получите усъвършенствани награди. Те се показват в 360 000 GP, 250 eFootball монети, пет стратегии за трениране на уменията и три Highlight: European Clubs Chance покупко-продажби. До шести юни може да се възползвате също и от понижение на цената на монетите. Намалени на половина ще са и цените на Value and Premium Match пропуските.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР