Минималните температури днес ще бъдат между 22° и 27°, в

...
Минималните температури днес ще бъдат между 22° и 27°, в
Коментари Харесай

Постепенно захлаждане в близките дни

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 12°, а оптималните - сред 22° и 27°, по Черноморието – от 18° до 21°.

Ще бъде най-вече слънчево. След обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в планинските региони, ще превали временен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от изток-югоизток.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат от 18° до 21°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще доминира слънчево време, само че към и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд и ще прегърми. Ще духа слаб юг-югоизточен, по най-високите елементи на Рила и Пирин сдържан до мощен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра - към 11°.

В сряда и четвъртък над цялата страна ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Има условия за обилни количества. Вятърът ще се ориентира от северозапад, а оптималните температурите едва ще се намалят.

В петък и събота ще доминира слънчево време. Над западната половина в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР