Японската компания ENAGIC открива начин да промени молекулната структура на

...
Японската компания ENAGIC открива начин да промени молекулната структура на
Коментари Харесай

Водата KANGEN съдържа повече антиоксиданти от всеки плод и зеленчук

Японската компания ENAGIC открива метод да промени молекулната конструкция на чешмяната вода с производството на йонизаторите LeveLuk. Устройството е разработка на лицензиран цех в Япония.

Йонизаторът за произвеждане на KANGEN вода трансформира чешмяната вода в алкална питейна, пречистена от нездравословни примеси, като в нея се резервират всички скъпи минерали и тя се йонизира. Научно е потвърдено, че раковите кафези не могат да се развъждат в алкална среда. Редовното пиянство на KANGEN вода в продължение на 3 месеца пречиства дебелото черво, последователно изчезват болки в ставите, екземи, алергии и така нататък

С помощта на водата и уравновесен режим на хранене има излекували се от рак на дебелото черво. Водата KANGEN съдържа огромно количество антиоксиданти, доста повече от всеки плод и зарзават. Те са донори на електрони и обезвреждат всеки свободен радикал. С напредването на възрастта броят на свободните радикали се усилва, стартира прибързано стареене на организма от вътрешната страна на открито и това способства за появяването на бръчки. Пиенето на вода KANGEN работи дейно при подкрепяне на тялото да се възвърне от дехидратация и многочислените болести свързани с нея.
Водата е ключ към живота. Тя контролира обмяната на веществата и обезпечава вярното действие на нервната система и мозъка. Научно потвърдено е, че водата с по-високо pH и богато наличие на антиоксиданти е с чудесно качество. KANGEN водата води до алкализиране на тялото и приема на повече О2, защото е с високо pH. По този метод тя спомага за обезвреждане на непотребната киселинност, почиства насъбраните шлаки и отрови и подтиква изгарянето на мазнини.
Редовното пиянство на KANGEN вода оказва помощ при изнемощялост и дефицит на сила. Оказва удобно влияние при проблеми с кръвното налягане и кожата, главоболие, диабет. Регулира храносмилателните процеси и оказва помощ на органите да работят по-ефективно.
KANGEN водата хидратира по-дълбоко клетката, тъй като е с друга молекулярна конструкция. Тя навлиза в тъканите доста по-лесно и дейно. Водата е доста лека, след консумация не се усеща отичане и по този начин може да се пие по-голямо количество.Тялото се състои от 60 трилиони кафези. Всички те се нуждаят от качествена вода с цел да бъдат дълго време млади и здрави.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР