Японката Наоми Мори е наследница на имуществото на Наим Сюлейманоглу

...
Японката Наоми Мори е наследница на имуществото на Наим Сюлейманоглу
Коментари Харесай

Издирва се: Наим Сюлейманоглу имал тайна дъщеря от японка

Японката Наоми Мори е наследница на имуществото на Наим Сюлейманоглу и роднините му я търсят благодарение на медиите, оповестява турският вестник „ Хабер Тюрк “. Както е известно, трикратният олимпийски първенец умря на 18 ноември.

 „ Бившият началник на федерацията ни потърси с молба. Да издирим четвъртата " загадка " щерка на Наим, която е от японка “, пишат от изданието.

Джобният Херкулес вдлъбнат по японската журналистка Киоко Мори на Олимпиадата в Сеул през 1988 година. Тя пристигнала с Наим в Турция и двамата заживели в Анкара, където през 1991 година се родила Наоми. Тъй като Наим и японката не били женени, детето получило семейството на майка си. Двойката сред Сюлейманоглу и журналистката се разпаднала след към две години. Причината – Мори била мъчително ревностна. Тя взела детето и отпътувала от Турция.

Наим Сюлейманоглу има и други деца, които в този момент поискали да се свържат със сестра си. Голямата обич на Наим Сюлейманоглу, която му роди 3 дъщери – Нилай, Есин и Сезин, имала лична организация за манекенки и модели. Тя е родом от село край Кърджали, написа rodopi24. Двамата се срещнали на светско събитие в истанбулския квартал „ Лалели ".

 „ Знаете, че в никакъв случай не съм се женил, само че имам три дъщери от една и съща майка. Имам и четвърта дещяра. Майка й е японка “, признал малко преди гибелта си Сюлейманоглу пред двама турски публицисти, оповестява „ Хабер Тюрк “.

„ Наим непрекъснато говореше за японската си щерка. Нашето семейство желае да се срещне с нея. Тя има право на дял от наследството на татко си. Проблемът е, че имаме единствено нейна остаряла фотография като дете “, разяснява Мухарем Сюлейманоглу – братът на именития щангист.

Досега в България се знаеше, че Наим има единствено едно дете - наследник от японка, което се оказва неверна вест. Оказва се, че той в действителност е имал четири дъщери. Едната е в Япония, а другите три бяха на погребението на Джобния Херкулес в Истанбул.

 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР