Янита Янчева е безспорно една от най-известните българки в Instagram.

...
Янита Янчева е безспорно една от най-известните българки в Instagram.
Коментари Харесай

Като истинска амазонка: Българката с милиони последователи се отдаде на мексикански приключения

Янита Янчева е несъмнено една от най-известните българки в Instagram. Риалити героинята има над 1,7 млн. почитатели, които постоянно радва с красиви фрагменти и фитнес тренировки. Точно по този начин направи сексапилната Янита и в този момент, публикувайки фотоси от своята мексинаска отмора.

На фрагментите Янчева наподобява на красива амазонка, която е дружно със своята половинка Тави Кастро на почивката. Оказва се, че щастливото семейство са се отдали на екзотично странствуване до Тулум, Мексико, където не са единствено двамата, а дружно с щерка им Авиа.

Виж още:

За Тулум е известно, че е измежду най-късните градове на маите. Достига своя подем през XIII-XV век, като просъществува 70 години след началото на завладяването на района от Испания. След това градът бързо запада, евентуално вследствие на пренесени от испанците заразни заболявания. Сред най-добре непокътнатите крайбрежни градове на маите, през днешния ден Тулум е значим туристически център. 

Виж още: Храните, които Виктория Бекъм заобикаля, с цел да има чудесна кожа

За Янита е известно, че е един от най-успешните фитнес модели в света. Въпреки че животът ѝ в Instagram наподобява като фантазия, истината е, че зад него стоят хиляди часове прецизно хранене, постоянни тренировки и доста ограничения. Затова, в случай че кажем, че почивката ѝ е заслужена, няма да бъркаме. Припомняме, че предходната година нашенката бе и в родната Варна, където прекара прелестно.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/yanitayancheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР