Яник Синер се превърна в един от фаворитите за големите

...
Яник Синер се превърна в един от фаворитите за големите
Коментари Харесай

Край на спекулациите: Яник Синер обяви името на новия си треньор!

Яник Синер се трансформира в един от любимците за огромните титли през миналия сезон, като в края на 2021-ва направи своя дебют в челната десетка на международната класация. Освен това 20-годишният италианец може да се похвали с общо пет трофеи на равнище АТР, всяка от които бе извоювана под управлението на реномирания треньор Рикардо Пиати, с който работеха дружно от цели 13 години и не бихме сбъркали, в случай че кажем, че точно италианският експерт стои в основата на триумфите и напредъка на южнотиролеца.

Изненадващо за всички, неотдавна се появиха клюки за възможна разлъка посред им, а новината бе доказана през вчерашния ден от самия Синер, който даже е решил да освободи целия си щаб. Джон Макенроу, Борис Бекер и Магнус Норман бяха измежду най-често споменаваните имена в медиите за вероятно бъдещо съдействие с италианеца, само че през днешния ден той разгласява известие в обществените си мрежи, в което разкри, че индивидът, който се причислява към екипа му, е Симоне Ваньоци - някогашен италиански тенисист, чието върхово класиране в ранглистата е 161-вата позиция. Синер ще бъде третият първокласен италиански състезател, с който Ваньоци ще работи, защото през годините е бил треньор на Марко Чекинато и Стефано Травалия.

" Щастлив съм да оповестя, че ще работя със Симоне Ваньоци като мой треньор отсега нататък и той ще оглави тима ми. В момента нямаме проекти да прибавяме повече членове към екипа, само че ще взимаме решенията в бъдеще. Развълнуван съм за началото на тази нова глава в моята кариера. Forza! ", написа международният №10.

Happy to announce I’ll be working with Simone Vagnozzi as my coach moving forward and he will be heading up my team. Currently we have no plans to add any more team members at this time but we will review the situation as we go. Excited to get started on this new chapter, Forza.
— Jannik Sinner (@janniksin)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР