Яник Синер многократно е споделял, че първата му спортна страст,

...
Яник Синер многократно е споделял, че първата му спортна страст,
Коментари Харесай

Синер се снима в документален филм с Линдзи Вон


Яник Синер неведнъж е споделял, че първата му спортна пристрастеност, преди да се захване с тенис, са били ските. Предвид този факт неговите почитатели надали ще се изненадат да го видят паралелно до един от обичаните му спортисти – легендата на алпийските ски Линдзи Вон, в документалния филм на Rolex „ Стремежът към съвършенство “.

„ Ските бяха първият спорт, който практикувах, преди да избера тениса. Това е спорт, който постоянно ще бъде значима част от мен. Да имам опцията да поговоря с една от най-големите митове в ските бе нещо в действителност особено. Това бе доста поучително преживяване, като говорихме за завещание, пристрастеност и неуморната работа, която се изисква, с цел да бъдеш първенец. Всички прекосяваме през положителни и неприятни моменти и за мен бе значимо да схвана и друга позиция по отношение на това по какъв начин да се оправяме с тях както в спорта, по този начин и в живота “ – написа международният №12 като текст към филмовия откъс, който разгласява на страниците си в обществените мрежи.

„ Имам потребност непрекъснато да напредвам. В момента, в който стартира да се усещам удовлетворена от постигнатото, някой към този момент ме изпреварва. Трябва непрекъснато да еволюираш. Всеки ден е нова опция. Можеш да имаш всичко “ – споделя Вон във видеото.

Освен че е рекордьор по победи за Световната купа при дамите (82), тя може да се похвали и с три олимпийски медала – златен в спускането и бронзов в супергигантския слалом от Ванкувър 2010, както и бронзов в спускането от Пьонгчанг 2018.

Синер в никакъв случай не е криел, че Вон е един от неговите спортни идоли. Миналата година той ѝ честити рождения ден и изрази вяра, че някой ден двамата ще карат ски дружно. По всичко наподобява, че фантазията на италианеца се е сбъднала.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР