Яна Маринова е безспорно една от най-успешните ни актриси, участващи

...
Яна Маринова е безспорно една от най-успешните ни актриси, участващи
Коментари Харесай

Набедиха Яна Маринова за милионерка, но тя ясно казва истината за приходите

Яна Маринова е несъмнено една от най-успешните ни актриси, участващи във филми, само че и създаващи такива, които се харесват на всеобщата аудитория. Един от последните филми на Маринова е " Диви и щастливи ", който по време на премиерата си през 2019 година, бе най-скъпата българска продукция от началото на прехода. Режисьор на лентата е Мартин Макариев, а в него вземат участие много известни наши звезди, в това число Яна, която е продуцент с Александър Сано.

Съвсем скоро се появиха изявления в разнообразни родни таблоиди, в които се твърди, че с помощта на " Диви и щастливи ", Маринова е станала милионерка. Това би било прелестно, тъй като човек, който работи старателно и почтено, заслужава сходна облага, изключително в света на изкуството. Доста огромни звезди в Холивуд стават милионери точно по този метод, само че нещата в България не стоят тъкмо по този начин, най-малко на този стадий и в множеството случаи.

Виж още:

" Диви и щастливи " се оказа освен най-гледаната българска лента, само че има рекордните над 1 млн. доходи от продажбата на билети. За всичко това Яна Маринова показа, че е сбъдната фантазия. " Съзнавам, че една от повода да изпреварим даже американските ленти е, тъй като пандемията накара кината да затворят порти и доста от продукциите се насочиха към стрийминг платформите. Въпреки всичко обаче, шансът е част от играта и съм щастлива за това достижение ", сподели тя пред Dir.bg. 

Актрисата показа, че е очаквала триумф, само че акцентира нещо доста значимо - парите от продадените билети не отиват при продуцентите, както доста хора допускат. " Всъщност към 60% отиват при кината ", съобщи актрисата и добави: " 15-20% са за дистрибуторската компания. Останалите 20% - за реклама и промоции в малките екрани и обществени мрежи. Тоест, вършим филми от обич към киното. И най-важното " Диви и щастливи ", както и " Привличане ", са самостоятелни от страната планове ". Така звездата ясно и изрично сподели, че не е милионерка, само че прави филми, тъй като обожава специалността си.

Припомняме, че " Диви и щастливи " бе част и от дълготрайната тактика " NOVA поддържа българските филми ".

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/yanamarinovaofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР