Ян-Ленард Щруф сензационно изхвърли световния №3 Александър Зверев в третия

...
Ян-Ленард Щруф сензационно изхвърли световния №3 Александър Зверев в третия
Коментари Харесай

Ян-Ленард Щруф сенационно изхвърли Александър Зверев от Индиън Уелс

Ян-Ленард Щруф сензационно изхвърли международния №3 Александър Зверев в третия кръг на шампионата " Мастърс " 1000 в Индиън Уелс (САЩ).

Щруф, който съгласно жребия трябваше да срещне българина Григор Димитров във втория кръг, имаше предимство през всичките 72 минути в мача и се наложи с безапелационното 6-3, 6-1. 21-годишният Зверев беше неразпознаваем и не откри отговор на страхотния сервис на сънародника си. Щруф сподели отлична игра на Sofia Open и завоюва благосклонностите на публиката в " Арена Армеец ". В четвъртия кръг той ще се изправи против канадеца Милош Раонич.

 Снимка 411743
Източник:

Напред продължава и ескцентричния французин Гаел Монфис, отстранил испанеца Алберт Рамос Виньолас след 6-0, 6-3. В идващия кръг Монфис ще се изправи против спечелилия от мача сред международния №1 Новак Джокович и Филип Колшрайбер, който ще се доиграе през днешния ден.

В напълно сръбски конфликт от третия кръг " лъки неудачникът " Миомир Кечманович победи Ласло Джере с 6-2, 7-6 (3) и ще срещне японеца Йошихито Нишиока.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР