Ямболският бизнесмен Динко Вълев разкри днес пред Районния съд в

...
Ямболският бизнесмен Динко Вълев разкри днес пред Районния съд в
Коментари Харесай

Динко каза колко пари получава на месец, готов е да даде работа на просяка, който наби

Ямболският предприемач Динко Вълев разкри през днешния ден пред Районния съд в Несебър каква е заплатата му. Ако се има вяра на думите му, той получавал публично с платени налози по 45 хиляди лв. на месец, написа Флагман бг.

Динко фактически има стабилен бизнес, вложил е милиони в техника, на която цяла Южна България разчита при тежки произшествия.

Причината Динко да приказва за приходите си бе мярката за неотклонение в Районния съд на Несебър, където ямболският предприемач влезе окован с белезници поради обвиняването, че е направил хулигански дейности и насила над привиден бедняк в Равда. 

По двете обвинявания го грозят до 6 години затвор. Прокуратурата настоя Динко да остане в ареста, с цел да не пречи на следствието. Според държавното обвиняване, той можел да окаже влияние на потърпевшия – бедняк с фамилия Ценов.

Динко посочи, че е подготвен да се извини персонално на просяка и призна, че си изпуснал нервите, защото имал засилено възприятие за правдивост и не считал, че е редно този човек да лъже, че е неработоспособен и да проси от остарели хора.

Нещо повече, Динко сподели, че е подготвен да му обезпечи заслон и работа – в неговата компания като надзирател.

Съдът не се съобрази с настояването на прокуратурата ямболският предприемач да остане за непрекъснато в ареста и го пусна на независимост под парична гаранция в размер на 5 000 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР