Ямбол. Срам ме е от депутати като Живко Мартинов. Това

...
Ямбол. Срам ме е от депутати като Живко Мартинов. Това
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Срам ме е от депутати като Живко Мартинов

Ямбол. Срам ме е от депутати като Живко Мартинов. Това сподели пред публицисти в Ямбол министър председателят Бойко Борисов, съобщи БНР.
Премиерът Бойко Борисов съобщи, че името му не е обвързвано по никакъв метод с аферата „ Суджукгейт “. В Ямбол Борисов сподели, че го е позор от депутати като Живко Мартинов и по тази причина самият той е разпоредил следствието против него.
„ Когато съм схванал, на мига сме създали оперативните следствени дейности с ДАНС, потвърдили сме го и сме го дали на прокурора. Точно такива съпротивителни сили би трябвало да има страната и институциите. Няма значение от коя партия е. Марш незабавно от Народното събрание. Такъв човек не може да гласоподава закони “, разяснява министър председателят.
Същевременно министър-председателят попита: „ Това чудовищно закононарушение пазаруване на гласове по какъв начин Българска социалистическа партия го обясниха? Техният народен представител потвърден, купил гласовете и за президентските, и парламентарните избори в Пловдивско, стои в Народното събрание “. Бойко Борисов сподели още, че се спекулира с тематиката, че се завръщат мутренските времена, само че опозицията приказва по този метод, тъй като не харесва икономическите триумфи на държавното управление.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР