Ямбол. Музиката на Джипси Кингс е вечна, тя се превърна

...
Ямбол. Музиката на Джипси Кингс е вечна, тя се превърна
Коментари Харесай

Чико Бучики от „Джипси Кингс“ преди концерта в Ямбол: Нашето шоу е послание за споделяне, толерантност и приятелство

Ямбол. Музиката на „ Джипси Кингс " е безконечна, тя се трансформира в класика и е измежду редките музикални прекарвания, които събират разнообразни по вид и усети хора, с цел да честват дружно. Това сподели броени дни преди концерта в Ямбол Чико Бучики от истинския състав на групата, оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . По думите му тайната за триумфа на фламенко кралете е, че музиката, която вършат, няма възрастови, езикови или обществени бариери. „ Нашето шоу е обръщение за шерване, приемливост и другарство “, сподели още той в особено блиц-интервю, обещано за уредниците от Община Ямбол.
На 16 юни Чико Бучики, дружно с още двама от създателите на именитата група - братята Канут и Пол Рейес, са топ-изпълнителите, които ще излязат на огромния концерт на площада в Ямбол за празника на града.
От 2018 година тримата вършат турнета по целия свят, обединени във формата „ Original Gypsies “, дружно с още 15 музиканти и артисти. Идваме още веднъж в България, с цел да създадем една страхотна джипси-фиеста, ще накараме публиката да мечтае, сподели още Бучики.
Концертът в Ямбол е с вход свободен, а началото е в 20.00 часа, като първо на сцената ще се качат паметните български реализатори Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “. След тях е кулминационната точка на вечерта с „ Original Gypsies “ и мега шлагерите „ Volare “, „ Djobi Djoba “, Bamboleo “, „ Baila Me “, „ Un Amor “ и мн. други.
За обилното събитие в града се чака многохилядна аудитория, като Община Ямбол основава специфична организация на придвижването за улеснение достъпа до централния площад. Паркингите ще бъдат запълвани поетапно – първо най-близките до сцената, след което по-отдалечените. При привършване на местата е планувано обезпечаване на спомагателни зони за паркиране по централни улици. За по-лесна ориентировка на гостите на Ямбол и обезпечаване на сигурност и ред при паркирането, на основни кръстовища ще бъдат ситуирани чиновници на полицията, на Сектор Превенция и запазване на публичния ред към Община Ямбол и от Общинското дружество „ Платени зони за паркиране “, които ще насочват колите към най-близките подобаващи места.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР