Ямайският лекоатлер Юсейн Болт е споделял нееднократно амбициите си да

...
Ямайският лекоатлер Юсейн Болт е споделял нееднократно амбициите си да
Коментари Харесай

Юсейн Болт е футболист в новия Pro Evolution Soccer 2018


Ямайският лекоатлер Юсейн Болт е споделял неведнъж упоритостите си да се опитва във футбола, откакто завърши с актуалната си кариера. Геймърите – почитатели на футбола имат опцията да си видят по какъв начин би изглеждал олимпийският рекордьор на зеления терен и да тестват опциите му...

Това е допустимо в новото издание на футболния симулатор Pro Evolution Soccer (PES) 2018, където (логично) Болт е най-бързият състезател, изискващ тотално друга тактичност и надзор в съпоставяне примерно с Неймар.

Прочетете още: Дали Quake Champions ще възроди жанра на аркадните екшъни?

Диего Марадона и Дейвид Бекъм са измежду звездите, трансформирали се в посланици на новата игра, а нейната обложка посреща с лицето на неудържимия Луис Суарес.

Поредицата PES се „ точи “ към този момент шестнадесет години. Тя разрешава на геймърите преиграят персонално значими срещи от международните шампионати пред конзолата или компютъра си и да потвърдят на себе си и на света, че са новите суперзвезди в една от най-техничните и сложни спортни игри на пазара.

Pro Evolution Soccer 2018 за следващ път беше съпроводена с хвалебствия от страна на рецензията, вземайки премия за най-хубава спортна игра на ревюто Gamescom 2017. Заглавието направи своята публична премиера на 14 септември.



Играта включва усъвършенствани и модифицирани механики и скорост на действието. Възможността за стратегически дрибъл дава на играча по-добър надзор над обстановката и му разрешава да извършва комплицирани защитни отигравания. За последното спомага най-много революционната технология Real Touch +, основана на реалистичното физическо взаимоотношение сред топката, терена и обособените играчи. Различните футболисти имат разнообразни умения с топката и следва да бъдат направлявани по собствен личен неповторим метод.

Друга технология, която прави новото издание друго, е Real Capture, придаваща оптимален натурализъм в придвижванията на играчите и детайлността на моделите и заобикалящата среда. Магията за следващ път е в дребните елементи – дъхът на футболистите през зимата, динамичното осветяване и раздвижените сенки, разчувстваната аудитория, разпръсващата се вода.

В режимите на игра се завръща известният Random Selection Match, даващ опция на впусналите се в онлайн или офлайн борба другари да изберат обичаните си клубове или национални тимове, само че уловката е, че играта слага на съответните позиции играчи, определени на инцидентен принцип в името на спомагателната тръпка. Pro Evolution Soccer 2018 разполага и с напълно нов кооперативен режим за двама или трима играчи, които да изведат дружно тима си до върховете на славата.

Интерфейсът на менютата е напълно освежен и по-удобен от преди. Това прави Master League режима, поставящ играча в ролята на управител, който би трябвало да сътвори собствен личен футболен тим, да организира изявленията, да трансферира играчи и да провежда предварителни срещи.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР