Юли. Месеца за море или за планина. Отпускарски месец, при

...
Юли. Месеца за море или за планина. Отпускарски месец, при
Коментари Харесай

Светът на стрийминга – актуалните сериали, филми, стенд-ъп

Юли. Месеца за море или за планина. Отпускарски месец, при който министър председателите затихват, само че при все че, има какво да се гледа на телефона, таблета, преносимия компютър или каквото предпочитате когато сте на отмора.

1-ви юли

Power ( Starz) . Пети сезон на престъпната драма с присъединяване на 50 Cent, Лела Лорен (Lela Loren) и Омари Хардуик (Omari Hardwick). Още при започване на март, сериала беше утвърден за 6-ти сезон, което демонстрира увереността на Starz в идния сезон.

Прочетете още: Френски, немски и италиански медии с общ фронт против Netflix







2-ри юли

Mostly 4 Millennials (Adult Swim). Нов игрален комедиен сериал засягащ милениалите, по концепция на канадският комедиант Дерик Беклес (Derrick Beckles). Беклес може да ви е прочут от Totally for Teens и Hot Package.

6-ти юли

Sacred Games (Netflix). Това е следващата инвестиция на Netflix в чуждоезични сериали. Sacred Games е трилър основан на едноименната книга от 2006-та година на Викрам Чандра (Vikram Chandra). Действието се развива в Мумбай и се върти към служителя на реда Сартадж Сингх (Sartaj Singh) и престъпния лорд Ганеш Гайтонд (Ganesh Gaitonde).

Sacred Games е първата от общо седем индийски продукции, които би трябвало да се появят през идната година.



Somebody Feed Phil (Netflix). Втори сезон на шантавата комедия с основно настоящо лице Филип Розентал (Philip Rosenthal). Розентал е прочут с това, че е основателя и изпълнителния продуцент на известния комедиен сериал Всички обичат Реймънд (Everybody Loves Raymond).

7-ми юли

Bill Maher: Live From Oklahoma (HBO). Единайстото соло стенд-ъп шоу на Бил Махер (Bill Maher) за HBO. Половината от стенд-ъпа ще е отдадена на Доналд Тръмп, а другата половина за персоналния живот на самия Махер. И двете половини ще бъдат грубички и пиперливи.



8-ми юли

Sharp Objects (HBO). Една от най-чаканите министър председатели на годината. Този психически трилър в 8 епизода е дело на Жан-Марк Вале (Jean-Marc Vallée), чиято продукция от предходната година Big Little Lies (отново за HBO) обра множеството награди Еми и Златни глобуси. Тук звездата е Ейми Адамс (Amy Adams), която след 5 номинации за Оскар, очевидно желае да блесне и на телевизионния екран.



10-ти юли

Most Expensivest (Viceland). Вторият сезон на много любопитното предаване отдадено на най-скъпите неща, които могат да се купят. Кое е питието, което коства 75 хиляди $? Палатка за 12 хиляди $? Сватовник за половин милион $? Тези и доста други скъпи дивотии в новият сезон на Most Expensivest.



11-ти юли

Harlots (Hulu). През 1763-та година в Лондон, една на всеки пет дами се препитава като продава тялото си за секс. С тази основа стартира първи сезон на Harlots. Във втори битката за власт, пари и клиенти сред компаньонките по това време продължава, като към актьорския състав се причислява и Лив Тайлър (Liv Tyler).



Earth " s Natural Wonders (PBS ). Новият сезон на документалната поредност с следващите спиращи дъха гледки.



15-ти юли

The Joel McHale Show with Joel McHale (Netflix). Втори сезон на седмичното толк шоу, в което като че ли не просто няма цензура, само че и каквито и да било граници.



Our Cartoon President (Showtime). Втората част от първи сезон на анимацията, която усмива персоналният и професионален живот на президента Доналд Тръмп.



16-ти юли

Robin Williams: Come Inside My Mind (HBO). Документален филм за живота на великия Робин Уилямс.



18-ти юли

Suits (USA). Най-качественият сериал отдаден на юридическата тема се завръща за 8-ми сезон. Предвид тенденциозното намаление на рейтингите от последните сезони, допустимо е това да е последният.



19-ти юли

Trial & Error (NBC ). Новият сезон на едно от най-забавните мокюментарита излизали през последните години. Сред актьорския състав е и Джон Литгоу (John Lithgow).







Snowfall (FX). Втори сезон на сериала разглеждащ началото на кокаиновата зараза в Лос Анджелис през 80-те години на предишния век.





20-ти юли

Wynonna Earp ( SyFy) . Сериалът отдаден на пра-пра-правнучката на Уаят Ърп (Wyatt Earp), която избива демони и свирепи чудовища не е измежду шедьоврите на малкия екран. Но откакто се завръща за трети сезон и към този момент се приказва за четвърти, очевидно намира своята публика.



Killjoys ( SyFy) . При съществуването на страхотният The Expanse и предостатъчно ставащия Star Trek Discovery, доста мъчно е да се влюбим в различен сай-фай сериал, само че Killjoys си има своя сексапил. Това е премиерата на четвърти сезон, а пети към този момент е доказан.



Outcast (Cinemax). Е, първият сезон на Outcast не избухна по метода, по който го направи The Walking Dead (напомняме, че сериала се прави от Robert Kirkman по едноименния комикс, който е създателя и на TWD). Но чакаме, че втори сезон бидейки юридически с по-висок бюджет, ще е по-добър. Апропо, рейтингите на първи сезон бяха толкоз ниски, че е същинско знамение по какъв начин беше удължен за втори. Ако наклонността продължи и не притегли интереса на публиката, може и да не забележим трети сезон.



25-ти юли
Castle Rock (Hulu). Поредният хорър сериал по Стивън Кинг, единствено че този път не е по съответна история, а за сплотяващото място на толкоз доста от творбите на Кинг – градчето Кесъл Рок. Единственото, което ни тормози е, че двамата, които управляват продукцията – Сам Шоу (Sam Shaw) и Дъстин Томасон (Dustin Thomason) – са непопулярни имена и не е ясно по какъв начин ще се оправят с план от подобен мащаб.



27-ми юли

Orange is the New Black (Netflix). Затворническата комедия-драма е измежду най-гледаните сериали на Netflix и се завръща с гръм и тропот за шестият си сезон. А към този момент знаем, че ще бъде продължена за най-малко още един сезон.


Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР