Имате ден с ниско самочувствие? Опитайте някои от тези 14

...
Имате ден с ниско самочувствие? Опитайте някои от тези 14
Коментари Харесай

Имате ден с ниско самочувствие? Опитайте някои от тези 14 секс хитрости

Имате ден с ниско самочувствие? Опитайте някои от тези 14 секс хитрости. Знаете ли, че е допустимо да имате прелестно полово преживяване, когато се чувствате с ниско самочувствие и намалено въодушевление? Всъщност, някои експерти споделят, че правенето на секс може да ви помогне да се измъкнете от упоменатите ниски равнища на трептения. Вярваме, че удоволствието е главен аспект на безвредния и здравословен полов живот. Така че – пробвайте някои от тези 14 секс хитрости.

Защо сексът оказва помощ, когато имате ден с ниско самочувствие?

„ Ниското самочувствие постоянно е съпроводено от самоунищожителни мисли за нашите тела или пълномощия “, споделя сертифицираният секс терапевт Кейси Танер, специалист за LELO, компания за първокласни артикули за наслаждение. – Когато някой има тези мисли, той постоянно неумишлено допуска, че сътрудникът му се усеща по същия метод и затова си показва, че той не би могъл да се любува на секса. Ние изключваме концепцията за секс, преди да дадем късмет на колегата си да ни потвърди, че бъркаме “, споделя тя.

Танер прибавя, че правенето на секс, когато се чувствате некомфортно, също „ прави мощно изказване пред самите нас, че заслужаваме парещ секс “.

Общи препоръки:

Поискайте каквото ви би трябвало

Може би сте наясно с желанията си сега, тъй че ги изкажете устно. Може би имате потребност от колегата ви да удостовери какъв брой доста обича корема ви, когато сте в кофти въодушевление. От каквото и да имате потребност, с цел да се чувствате добре в тялото и леглото, поискайте го!

Използвайте лубрикант

Без значение какъв тип секс вършиме, лубрикантът ще добави наслаждение, тъй като понижава триенето и ускорява чувството от акта.

Не спете с „ върколак “

Моля, не спете с никого, който способства за ниското ви самочувствие. Няма причина да оставате с някой, който ви кара да се чувствате по-малко уверени в себе си. Така че, не си го причинявайте.

Отворете се за мастурбацията

Мастурбацията е основата на положителния полов живот. Не можете да очаквате някой вълшебен да знае по какъв начин да ви накара да постигнете оргазъм, в случай че вие не знаете по какъв начин да го извършите и да си доставите наслаждение. Мастурбирането освен ви оказва помощ да разберете какво ви е належащо, с цел да пътувате екстаза, само че също по този начин ви дава убеденост да поискате тези неща по време на игра с колегата.

Огледалце на стената

Огледалото, което употребявате, с цел да ревизирате дали обувките ви съответстват с ризата ви, може да се употребява и за „ запознаване “ с вашето йони. Много хора даже не са поглеждали личните си гениталии. Наистина да видите себе си може да ви помогне да се почувствате по-комфортно с метода, по който наподобява тялото ви.

Добавете вибратор

Има огромно многообразие от аргументи, заради които може да не желаете да докосвате непосредствено гениталиите си. Ако имате подобен проблем, обмислете потреблението на вибратор, който ви разрешава да се самозабавлявате, без да докосвате частите си. Някои варианти за положително въодушевление включват: външен вибратор или душ самопрелъстител.

Трудно ли ви е да отделите време или място за самоудоволствие? Опитайте да го извършите в пространство, където към този момент сте оставали уединено: под душа. Само внимавайте да не попадне сапун или шампоан в интимните ви елементи. Ароматът може да бъде провокиращ за деликатните вагинални и анални стени. Ако имате потребност от в допълнение превъртане, изберете лубрикант на основата на силикон.

Заложете на ръчен секс

Сексът с ръце е превъзходен метод да започнете, когато стимулирате някой различен или сте подтиквани от колегата ви, в случай че се чувствате неуверени. За множеството хора сексът с ръце се усеща по-малко непосредствен и персонален, спрямо оралния.

Взаимното мастурбиране включва допиране на себе си пред колегата ви, до момента в който той се допира пред вас. Ако не сте наясно с уменията си в спалнята, това е добър вид. Защо? Тъй като можете да гледате по какъв начин сътрудникът ви изпитва наслаждение, до момента в който на процедура получавате самостоятелен урок.

Мисионерски секс

Някои хора откриват, че способността да поддържат зрителен контакт с колегата по време на секс може да им помогне да се усещат по-удобно и по-уверени. А сексът в мисионерски жанр ви разрешава да вършиме тъкмо това. Просто накарайте приемащия да легне по тил, а даващия да сложи тялото си върху него.

За оралния секс

Красотата на оралния секс е, че не изисква цялостна голота. Ето за какво това е превъзходен вид за хора, които желаят да станат интимни, само че не са подготвени за цялостно откриване.

Комуникативен секс

Когато получават, някои хора търсят знаци, че сътрудникът им не се забавлява. Може да кажете:

„ Обичам чувството, когато ме вкусиш. Но от време на време нервите ми пречат да реализира оргазъм. Мога ли да те помоля да ми кажеш, че имам добър усет един път или два пъти, до момента в който си там? “

Или: „ Ще ми е по-удобно да приема, в случай че мога първо да се изкъпя. Искаш ли да се присъединиш към мен под душа за малко предварителна игра? “

За проникващ секс

Не избирайте позиция въз основа на това, която най-добре скрива частите от вас самите, които не обичате. Изберете такава, която ви разрешава да покажете частите от себе си, които желаете вашият сътрудник да види.

Например главната поза: мисионерска. Тя не е просто превъзходен избор за секс с ръце, а също по този начин раздрусва за проникваща игра! Опитайте да измененията тази класическа позиция, като подпрете секс възглавница под бедрата на приемника. Това може да помогне да се подтиква друга част от вагината или ануса на приемника.

Обратен ездач

Някои търсачи на удоволствия откриват, че заемането на позиция „ ездач “ при противоположна позиция, обърнати с тил към колегата си, им оказва помощ да останат присъстващи с удоволствието си. Така че, вместо да си мислят по какъв начин наподобяват, множеството хора са в положение да останат фокусирани върху момента, в който вършат секс.

Седнал противоположен ездач

Предимството на седналия противоположен ездач е, че приемащият може да усети корема и краката на проникващия, притиснати към личния си тил и крайници. Повишеният контакт кожа до кожа може да насърчи освобождението на окситоцин, който е хормон на удоволствието, и помоага в битката против възприятието за непълноценност.

Секс в поза „ лъжица “

Ако сте човек, който е податлив да се концентрира върху представянето си или върху удоволствието на колегата си, а не върху вашето лично, позиция, в която сте обърнати с тил към колегата, може да ви даде пространство да бъдете по-внимателни към това, което тялото ви изпитва. Тук ще приемете позицията на гушкане в поза „ лъжица “, когато проникващият сътрудник е ситуиран зад приемника.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР