8 важни правила за избор на сватбен изпълнител, споделят експерти.

...
8 важни правила за избор на сватбен изпълнител, споделят експерти.
Коментари Харесай

8 важни правила за избор на сватбен изпълнител

8 значими правила за избор на брачен реализатор, споделят специалисти. От това какви експерти ще изберете зависи по какъв начин ще протече вашата женитба. Изборът на хазаин, фотограф, ресторант, декоратор, уредник на сватби или музиканти може да бъде по-голямо предизвикателство, в сравнение с наподобява на пръв взор.

Ето и потребните препоръки по какъв начин да намерите избор на брачен реализатор:

Намерете уредник

Всяка женитба е самостоятелна – постоянно младоженците сполучливо провеждат празника със личните си ръце. Можете да изберете реализатори и да извършите всичко сами, само че в случай че нямате време и предпочитание за подготовка, имате огромен брой поканени посетители и просто желаете да се насладите на предсватбените отговорности, без непотребен стрес и нерви, използвайте услугите на брачен уредник – той ще ви улесни в подготовката и избора на експерти. Разбира се, при избора на уредник би трябвало да се съблюдават и избрани правила.

Разгледайте обществените медии

Повечето експерти, работещи в областта на организирането на събития, поддържат профили в обществените мрежи. Благодарение на това, можете да се „ запознаете “ със експерта задочно и да разберете какъв брой комфортно ще ви бъде да работите дружно.

Можете да видите какво се случва „ зад кулисите “, какъв жанр на връзка има водещият, по какъв начин фотографът поддържа връзка с двойката на снимачната площадка или да оцените усетите на декоратора. Ако сте харесали изпълнителя, най-вероятно съдействието ви ще бъде сполучливо и ще се насладите на празника си.

Посетете уеб страницата на компанията

Най-често можете да получите повече информация за портфолиото и резултатите от работата на уебсайтовете на експертите. Това важи изключително за избора на брачен фотограф. Не забравяйте да проучите цялостната сватбена серия на фотографа на уеб страницата му. Обърнете внимание какво харесвате в работата му и какво не. Съвпадат ли възгледите ви за естетиката?

Обърнете внимание на фотосите от тържеството. Ако сте харесали фотоси от заведение някъде, попитайте фотографа дали има професионална светлина, защото тя е от огромно значение, а едно и също място може да наподобява напълно друго със или без светлина. Обърнете внимание на броя на черно-белите фотоси, размазаните рамки (които са направени нарочно) – този жанр непосредствен ли е до вас. И също по този начин прочетете отзивите – те могат да кажат доста за работата на експерта.

Съберете екип

Много експерти са привикнали да работят в тандеми, където всеки дава отговор за своята част от работата. Домакинът на вашата женитба сигурно ще може да предложи доверени актьори или даже ресторант, а фотографът може да получи контакти на гримьор и стилист, на чийто професионализъм се доверява. И в случай че това е потвърдено от години взаимоотношение, то добре координираната екипна работа на вашата женитба е обезпечена.

Уговорете си среща персонално

Личната връзка е това, което основава контакт и ще ви разреши да разберете какъв човек стои пред вас, какъв брой добре се разбирате, дали полезностите ви съответстват и дали ще ви е комфортно с този човек до вас в деня на вашата женитба. Когато поддържате връзка с домакина, отбележете за себе си съществуването на възприятие за комизъм и харизма.

И когато поддържате връзка с уредника, обърнете внимание на това дали експертът е разговорлив, еластичен и възприема вашите стремежи. Именно на такава среща можете да зададете всичките си въпроси, да обсъдите времето, да скицирате хрумвания, да обмислите елементи и да покажете референции от сватбени фотоси, които ви въодушевяват. Комуникацията и запознанството е най-важният стадий, преди вземането на решение за назначение на реализатор.

Прочетете контракта

Когато се консултирате със експерт, постоянно изисквайте в детайли пояснение на всяка уговорка от контракта. Трябва да сте наясно с всички точки, тъй че по-късно да не се появят ненадейно непредвидени разноски или недоразумения. По предписание, експертът изготвя контракт при преференциални условия за себе си, това е обикновено. Ако се съмнявате в нещо, не се колебайте да задавате въпроси, тъй че всеки колорит да ви е явен.

Организирайте пробно събитие

Когато планирате такова значимо събитие, постоянно мечтаете резултатът да надмине всички упования. Пробна женитба не може да се организира, само че доста неща могат да бъдат тествани авансово. Някои заведения за хранене провеждат дегустационни вечери за младоженци, където двойките пробват ястия от банкетното меню. Гримьорът и стилистът могат да създадат подготовка за грим и прическа, по време на която можете да опитате няколко разновидността за изображение. А предсватбената любовна фотосесия постоянно се организира с фотограф, с цел да получите преживяването от взаимното снимане и да сте сигурни, че ще се чувствате комфортно при общуването.

От уста на уста

Ако вашите другари към този момент са правили женитба и са били доста въодушевени от някой от изпълнителите или сте участвали персонално на сватбата и сте харесали някой от експертите, най-хубавото решение е да се доверите на към този момент потвърдени хора. Във всеки случай, ще знаете тъкмо какво ви чака. И в случай че желаете нещо по-оригинално, тогава постоянно можете да обсъдите това с водещия, фотографа или декоратора.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР