Яденето на жаби и плуването в планински езера е неизменна

...
Яденето на жаби и плуването в планински езера е неизменна
Коментари Харесай

10 онлайн реакции след глобата за Беър Грилс, които са право в десетката

Яденето на жаби и плуването в планински езера е неизменима част от драматургията на едно уважаващо себе си предаване за рисково оцеляване, изключително пък в случай че е с водещ Беър Грилс. Малко по-малко от две години, откакто той претърпя пред камера и престоя си в Национален парк „ Рила”, управляващите откриха, че в действителност фрагментите съдържат нарушавания на правилника, за които би трябвало да се наложат наказания.

Юристите още спорят дали ще се наложи чиновник на Министерство на околната среда и водите да замине на презокеанска командировка, с цел да връчи акта персонално на Беър Грилс, само че родният интернет стремително видя иронията в строгата (ако и много закъсняла) реакция на нашите институции на фона на цялостен куп случаи, в които явни нередности със доста по-големи мащаби просто си минават с рефрена „ тука е така”.
Санкции за екипа на Беър Грилс за нарушавания при снимането на филм в Рила (ОБЗОР) Палене на огън, плуване в езеро и лов в националния парк са повода за сформиране на актовете
Затова и със средствата на фотомонтажа Беър Грилс беше подложен на тестване из дупките по улиците на огромните ни градове, в изискванията на ремонта на „ Графа” в столицата и така нататък Екоминистърът Нено Димов, пък, беше показан епична гняв от дейностите на пътешественика… откакто е стоял с присъщата си усмивка до не чак толкоз усмихващи сюжети като бетонирането на Черноморието.

Вижте нашата скромна подборка от колажи и мнения по тематиката, които в действителност са в десетката!

1. Нено Димов!

2. Стара национална мъдрост

3. Оцеляването в такива условия е рисково... от финансова позиция

4. В интерес на истината, има най-малко един случай на санкционирани, макар байрака и носията... (припомнете си сюжета ТУК)


5. На много места в София водачите оцеляват рисково всеки ден...


6....а също и в Пловдив

7. Целият сюжет наподобява на Не!Новина, само че от сатиричния уебсайт не остават по-назад

8. Това звучи съвсем като тежка клетва (а мненията я вършат още по-тежка)

9. След един тигел " Люлин " - " Младост " дори подземен, човек в действителност се нуждае от нещо ободряващо. Жаба, да вземем за пример.


10. Май в действителност " няма проблем ", щом всичко това се случва...


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР