XIII маратон на четенето предстои да се проведе през месец

...
XIII маратон на четенето предстои да се проведе през месец
Коментари Харесай

XIII маратон на четенето стартира в Регионална библиотека „Димитър Талев“ в Благоевград

XIII маратон на четенето следва да се организира през месец април в Благоевград. Инициативите, започват на 2 април, когато означаваме Международния ден на детската книга, и приключва на 23 април, когато е Световния ден на книгата и авторското право на 23 април. На 2 април от 13:30 часа децата на Благоевград ще могат да посетят Детско утро под надпис „ Андерсенови приказки “ в читалня „ Детски отдел “.

В навечерието на един от най-светлите християнски празници- Великден, на 4 април от 12:30 часа в отдел „ Изкуство ” ще се организира самодейността „ Писани яйца”. В същия ден от 17:30 ч. в зала „ Изкуство ”, началник Иван Манчев ще показа книгата си “Мечти и кошмари”.

Изненадите не престават на 12 април от 13:30 ч. в читалня „ Детски отдел “ със среща-разговор с детската писателката Мария Маринова. На 16 април в 13:15 ч. ще се организира драматизация на изучавани Андерсенови приказки.

За четвърта поредна година отдел „ Читални ”ще гостуват в Дом за възрастни хора „ Св. Петка ” на 18 април от 10:00 часа.

Между 09:30- 17:30 часа, на 23 април в заемна за възрастни, на втори етаж на Регионална библиотека „ Димитър Талев “ ще се организира Ден на отворените порти под мотото: „ Открий удоволствието от четенето на книги ”. В същия ден от 15:45 часа в читалня „ Детски отдел “ ще стартира Детско утро под надпис „ Любими приказни герои “.

Отново в читалня „ Детски отдел “, на 24 април от 11:30 часа стартира Викторина под надпис „ Вече зная повече по български език и литература. Наситената с забавни събития стратегия приключва на 25 април с Ден на отворените порти в „ Детски отдел “, които ще се проведат сред 09:00- 17:00 часа.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР