Xiaomi обяви промени в графика за актуализация на MIUI за

...
Xiaomi обяви промени в графика за актуализация на MIUI за
Коментари Харесай

Xiaomi обяви промени в графика за актуализации на MIUI за редица свои смартфони

Xiaomi разгласи промени в графика за актуализация на MIUI за редица свои смарт телефони.

Бета актуализациите на MIUI за следните модели на Xiaomi са спрени изцяло:

Xiaomi 11 Xiaomi 11 Pro Xiaomi 11 Ultra Redmi K40S Redmi Note 11T Pro Redmi Note 11T Pro+

Това не значи, че тези устройства към този момент няма да получават софтуерни актуализации, само че новите функционалности към този момент няма да са налични. Софтуерната поддръжка на тези модели също ще бъде прекратена след към една година.

Бета актуализациите на MIUI за следните модели на Xiaomi са спрени краткотрайно:

Xiaomi 13 Ultra Xiaomi 13 Pro Xiaomi 13 Xiaomi MIX Fold 3 Xiaomi MIX Fold 2 Redmi K60 Pro Redmi K60

Работата по бета версиите на MIUI за тези устройства ще бъде обновена, откакто настоящите бета версии бъдат трансферирани към Android 14.

Накратко: Xiaomi 11, 11 Pro, 11 Ultra, Redmi K40S, Note 11T Pro и Note 11T Pro+ към този момент няма да получават нови функционалности в бета актуализациите на MIUI.
Xiaomi 13 Ultra, 13 Pro, 13, MIX Fold 3, MIX Fold 2, Redmi K60 Pro и K60 краткотрайно ще спрат да получават бета актуализации на MIUI, до момента в който настоящите бета версии бъдат трансферирани към Android 14.

Какво значи това за вас?

Ако притежавате някое от изброените нагоре устройства, към момента ще получавате софтуерни актуализации, които включват пачове за сигурност и ремонти на неточности, само че към този момент няма да получавате нови функционалности в бета актуализациите на MIUI.

Ако нямате самообладание да изпробвате най-новите функционалности на MIUI, можете да помислите за записване на вашето устройство в програмата Mi Pilot. Програмата Mi Pilot разрешава на потребителите да тестват новите функционалности на MIUI, преди те да бъдат налични за обществеността. Важно е обаче да се означи, че Mi Pilot билдовете могат да бъдат с неточности и са нестабилни като цяло.

Ако не мислите, че ще се чувствате удобно с бъгав програмен продукт, най-добре е да се придържате към стабилната версия на MIUI.

Ако инцидентно притежавате някой от засегнатите смарт телефони на Xiaomi, няма потребност да изпадате в суматоха. Ще продължите да получавате съществени актуализации и поддръжка, а за някои модели на хоризонта ще се появят вълнуващи нови функционалности при прекосяването им към платформата Android 14. Xiaomi остава непоколебима в уговорката си да обезпечава първокласно софтуерно преживяване за своите консуматори и тези промени имат за цел да улеснят този ангажимент в дълготраен проект.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР