Те изглежда бяха решени в последните състезания и това си

...
Те изглежда бяха решени в последните състезания и това си
Коментари Харесай

Хамилтън е сигурен, че Мерцедес ще спечели поне една победата през 2022 година

Те изглежда бяха решени в последните състезания и това си пролича, тъй като в две от тях Мерцедес демонстрира много високо темпо. Дори и това обаче не бе достатъчно за нещо повече от трето място на финала и то след проблеми за част от пилотите на Ред Бул и Ферари, които принципно са в челото.
 Мерцедес: Все още е рано да се отхвърляме от W13 Мерцедес: Все още е рано да се отхвърляме от W13
Според седемкратния световен шампион Хамилтън обаче формата на Мерцедес тепърва ще се подобрява, като британецът е сигурен, че отборът ще спечели поне едно състезание до края на годината, ако не и повече.
 Хорнър чака Мерцедес да са мощни във Франция Хорнър чака Мерцедес да са мощни във Франция
„ По-рано тази година несъмнено не бях сигурен, дали ще можем да спечелим с тази кола. Очевидно ние не желаеме да имаме тази настройка, само че това бе действителното чувство. Струваше ни се невероятно да настигнем Ред Бул и Ферари при скоростите на развиване, които да могат да реализират.
 В Мерцедес се видяха покрай Ферари В Мерцедес се видяха покрай Ферари
„ Напоследък обаче сме доста окуражени. Най-вече тъй като дълго време правехме промени по колата, само че не виждахме резултат. Направихме добра стъпка в Барселона, само че по-късно имахме няколко сложни надпревари. В последните стартова обаче се представяме доста мощно, което ни накара да повярваме, че се движим в вярната посока.

„ С още малко ровене, още малко здрава работа ще сме покрай това да имаме кола, с която да печелим. Определено имам вяра, че ще спечелим още тази година.
 Волф сподели какво би трябвало да създадат в Мерцедес, с цел да се борят за победи Волф сподели какво би трябвало да създадат в Мерцедес, с цел да се борят за победи
„ Това можеше да се случи още на „ Силвърстоун “, само че трябваше всичко да бъде в наша изгода. Определено нямахме потребност от колата на сигурността в края, бавният стоп също ни попречи. В съвършения свят, в случай че нямахме злополуката първоначално щяхме да сме трети.
 Хамилтън не е почитател на димките по трибуните Хамилтън не е почитател на димките по трибуните
„ Аз мисля, че нещата се случват с причина. Мисля, че това беше уикендът на Карлос. Беше написано, че той ще завоюва първата си победа там, за което аз доста се веселя “, съобщи британецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР