Според бившия съотборник на Хамилтън в Мерцедес Нико Розберг обаче

...
Според бившия съотборник на Хамилтън в Мерцедес Нико Розберг обаче
Коментари Харесай

Розберг очаква да има искри между Верстапен и Леклер преди края на годината

Според бившия съотборник на Хамилтън в Мерцедес Нико Розберг обаче това може да се промени преди края на годината, наближаването на края на битката за титлата. Преди началото на втората половина на сезона действащият световен шампион има преднина от 38 точки спрямо Леклер.
 Леклер изясни за какво борбите му с Верстапен не са нападателни Леклер изясни за какво борбите му с Верстапен не са нападателни
„ Честно те ме изненадаха доста, тъй като имаха толкоз борби гума в гума, които бяха доста интензивни. До в този момент обаче в никакъв случай не е имало миг, който да заслужава повече внимание или полемика, което е огромна изненада.

„ Аз обаче бих заложил къщата си, че това ще се промени преди края на сезона. Няма по какъв начин да продължат в този дух през целия сезон. Като знаем какъв брой постоянно те се борят на пистата е неизбежно да има миг, в който ще се стигне до контакт или някакъв различен случай.
 Бергер видя преимущество за Верстапен в дуела с Леклер Бергер видя преимущество за Верстапен в дуела с Леклер
„ Ще забележим какво ще стане. Като почитатели ние желаеме борбата да е нагорещена малко повече и аз съм сигурен, че това рано или късно ще се случи “, сподели международният първенец за 2016 година пред Sky Sports F1.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР