Wizz Air, най-зелената авиокомпания в Европа и водещият нискотарифен превозвач

...
Wizz Air, най-зелената авиокомпания в Европа и водещият нискотарифен превозвач
Коментари Харесай

Wizz Air с 30%* намаление за Черен петък

Wizz Air, най-зелената самолетна компания в Европа и водещият нискотарифен транспортьор в Централна и Източна Европа, разгласи до 30%* понижение за определени полети, резервирани през днешния ден с безграничен интервал на пътешестване.

Независимо дали желаете да резервирате коледна отмора в последната минута, новогодишно тържество в чужд град или да избягате от зимния мраз, като планирате полет до слънчева дестинация, в този момент е моментът да го извършите като се възползвате от неповторимата промоция на Wizz Air. Обширната мрежа на самолетната компания може предложи вълнуващи направления за всеки усет. Тези, които резервират билетите си през днешния ден, също автоматизирано ще бъдат добавени към лотария, при която ще имат късмет да завоюват ваучер за пътувания в мрежата на WIZZ на стойност 1500 евро.

Независимо от дестинацията, която изберете, имайте поради, че отстъпката до 30% е годна единствено днес**, тъй че българските пътешественици имат време до среднощ, с цел да създадат резервация и да подарят на себе си или на околните си пътешестване, което в никакъв случай няма да не помнят. В своята непрекъснато разрастваща се мрежа Wizz Air през днешния ден предлага богат избор от комфортни полети до 48 маршрута от и до България. Дестинацията може да бъде една или доста, изберете един от маршрутите от трите български летища София, Варна и Бургас, или от над общо 700-те други направления, налични в мрежата WIZZ.

**30% отстъпка се ползва за цените на самолетните билети, включващи всички налози и наложителни такси, само че без административната такса. Тази промоция се ползва на 29 ноември 2019 година от 00.00 до 23.59 ч. CEST и важи за определени полети на Wizz Air без ограничаване в интервала на пътешестване. Цената се отнася единствено за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР