Washington Post съобщи, че човекът, отговорен за изтичането на изключително

...
Washington Post съобщи, че човекът, отговорен за изтичането на изключително
Коментари Харесай

Американски секретни документи са изтекли от 20-годишен мъж, работил във военна база

Washington Post заяви, че индивидът, виновен за приключването на извънредно чувствителни документи на Пентагона, е работил във „ военна база “ и е „ млад, харизматичен запалянко на оръжието “. Документите бяха оповестени от него в чат стая, основана от две дузини други момчета и мъже в Discord, платформа за незабавни известия, известна измежду геймърите. Членовете на тази група го познават като OG и споделиха на Washington Post, че той е разгласил документи, съдържащи странни съкращения и диалект, на които доста не са обръщали внимание.

Член на групата за чат сподели, че OG твърди, че знае няколко секрети, които се крият от държавното управление. Той споделя, че изявленията му наподобяват като преписи на класифицирани разследващи документи, до които OG сподели, че е имал достъп заради работа, която е имал във „ военна база “, която той отхвърли да назове.

Членът сподели, че OG може да предвижда огромни събития, нещо, което „ единствено някой с подобен висок достъп “ би знаел. Той видя благоговение на OG и сподели, че е бил първоначално доникъде на 20-те си години. „ Той е във форма. Той е мощен. Той е въоръжен. Той е подготвен. Почти всичко, което можете да очаквате от някакъв вманиачен филм “, сподели членът пред Washington Post.
Първоначално OG записваше дългите документи за членовете, само че защото това стана прекомерно уморително, той стартира да разгласява фотоси на документите. Той анотира някои от документите, които вкарва, като да вземем за пример „ NOFORN “, което значи, че информацията не би трябвало да се споделя с непознати жители.

Чат стаята беше място, където младите геймъри се свързваха във време, когато бяха откъснати от останалия свят заради пандемията. Въпреки че беше място най-вече за развлечение и игри, OG им описа за секрети държавни интервенции и международни каузи. Той искаше другите да бъдат загрижени за международните каузи и смяташе, че шерването на вътрешна информация ще ги защищити от размирния свят, сподели член на чат стаята.
Той споделя, че OG е бил интелигентен и нито едно от приключванията не е било „ инцидентно “. Неговите документи обгръщат набор от строго секретни отчети, като да вземем за пример за придвижванията на високопоставени политически водачи и тактически актуализации на военните сили, сподели членът. Той споделя, че всичко, за което можете да се сетите, е в тези документи.
Момчето, което беседва с Washington Post, беше млад младеж, когато за първи път срещна OG в чат стаята. Друг член на групата споделя, че също е чел тези документи. И двамата знаят същинското име на OG и къде живее.

Междувременно ФБР е на лов, с цел да научи повече за това по какъв начин документите са изтекли. Пентагонът също по този начин сътвори собствен личен вътрешен обзор, управителен от върховен чиновник. Discord споделя, че си сътрудничи със сондата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР