Warner Bros. Discovery обяви, че франчайзите Игра на тронове и

...
Warner Bros. Discovery обяви, че франчайзите Игра на тронове и
Коментари Харесай

Иде нов сезон на вселената Игра на тронове“

Warner Bros. Discovery разгласи, че франчайзите " Игра на тронове " и " Хари Потър " ще заживеят нов живот в новосъздадената стрийминг услуга Max на студиото.

Тези, които нямат самообладание да се върнат в магьосническия свят на " Хари Потър ", би трябвало да се приготвят, тъй като франчайзът ще се появи на Max под формата на ефирен сериал, съобщи Си Ен Ен.

Сериалът ще бъде " вярна акомодация " на обичаните книги за Хари Потър на Дж. К. Роулинг, която ще бъде и изпълнителен продуцент на плана, съгласно известие за медиите. Книгите на Роулинг за " Потър " са оповестени сред 1997 и 2007 година

Телевизионният сериал ще включва актьорски състав от нови лица, които ще се превъплътят в функциите, направени известни във филмите за " Потър " от Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт.

Очаква се сериалът да се излъчва в продължение на невижданите 10 години, като се дава обещание, че всеки сезон " ще бъде достоверен по отношение на истинските книги и ще показва Хари Потър и тези невероятни завършения на нови фенове по целия свят, като в основата ще останат истинските, типичен и обичани филми ".

Във Вестерос Max ще започва втори първобитен сериал във вселената на " Игра на тронове ", озаглавен " A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight ", основана на новелите на създателя Джордж Р.Р. Мартин от 2013 година " Dunk and Egg ".

Действието на предисторията се развива един век преди събитията в истинския " Игра на тронове ", който се излъчваше от 2011 до 2019 година, и ще се концентрира върху странстванията на " двама неправдоподобни герои " - сър Дънкан Високия и неговия оръженосец Ег, съгласно известие за медиите.

" Действието се развива в ера, когато родът Таргариен към момента държи Железния престол, а споменът за последния змей към момента не е излязъл от живата памет, велики ориси, могъщи врагове и рискови подвизи чакат тези невероятни и несравними другари ", се споделя в известието.

Съобщението за нова предистория на " Игра на тронове " идва след дебюта на " Домът на дракона " през 2022 година " Драконът " също е предистория на сериала, основана на гражданската война на Таргариен и чието деяние се развива близо 200 години преди " Игра на тронове ". Той е основан на книгата на Мартин " Огън и кръв " от 2018 година

Датите на излизане и на двете нови поредици към момента не са оповестени. Информацията е на БГНЕС.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР