Взривове бяха чути в руската военновъздушна база Енгелс, намираща се

...
Взривове бяха чути в руската военновъздушна база Енгелс, намираща се
Коментари Харесай

Взривове в руската военновъздушна база "Енгелс"

Взривове бяха чути в съветската военновъздушна база Енгелс, намираща се единствено на няколкостотин километра от фронтовата линия в Украйна, оповестиха съветски и украински медии, представени от Ройтерс.

Засега няма публично удостоверение на информацията. Ройтерс също отбелязва, че не може да я ревизира посредством самостоятелен източник.

Агенция РБК-Украйна заяви, че са избухнали два гърмежа.

Руското издание " База " означи, като се базира на локални поданици, че е имало писък на сирени за въздушна паника и че е проехтяла детонация.

Информацията за случай във военновъздушната база Енгелс в съветската Саратовска област се ревизира, само че няма вреди по гражданската инфраструктура, заяви локалният губернатор Роман Бусаргин след медийни известия от по-рано през днешния ден за гърмежи в базата, съобщи Ройтерс.

" Няма изключителни обстановки в жилищните региони на град Енгелс ", написа Бусаргин в обществената мрежа Телеграм. " Няма безусловно никаква заплаха за жителите. Няма развалени обекти от гражданската инфраструктура. Информацията за случай във боен обект се ревизира от правоохранителните органи. "

Снимката е илюстративна

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР