Взимай каквото ти дават, че и него няма да го

...
Взимай каквото ти дават, че и него няма да го
Коментари Харесай

Хора, живейте ВАШИЯ живот!

 момиче-улица

Взимай каквото ти дават, че и него няма да го има.

Трябва да се вършат взаимни отстъпки.

По-добре синигер в ръката, в сравнение с орел в небесата.

Търсиш апартамент и откри единствено този бордей? Взимай го бързо, за такива пари! Ще поживееш тук, няма нищо ужасно.

Ухажорът ти се държи малко като гъз? Но въпреки всичко от време на време се обажда и като цяла няма идеални хора. Виж себе си.

Мъжът ти намерено изневерява и от това душата ти се разцепва на дребни неравни късчета? Бъди мъдра, търпи поради детето.

Писна ти от тази убийствена работа, искаш да се махнеш и да се занимаваш с отглеждане на елитни зайци? Побърка ли се, каква безнаказаност!

Как се нервирам, другари.

Всеки ден виждам следствията от тези взаимни отстъпки, отсрочени фантазии, живот, отсрочен за след това, врабче в ръката, а орел в небесата.

Колко тъжно и ужасно.

Избираме нещо не тъй като доста сме го желали сами. А тъй като по този начин е било по-правилно, по-удобно за нас или някой различен, по този начин вършат всички. За да не ни съдят, с цел да не вървим против вятъра.

Избираме с вярата, че ще има още някоя опция, още някой живот и тогава вече…

Взимайте и правете по този начин, както имате потребност персонално вие, хора. Избирайте вашето. Сто % вашето.

Искате да учите френски, а от британския ви се повръща? Отидете и учете френски. Ще ви пасне, въпреки всичко вие го желаете. Не би трябвало да търсите вълшебник учител по британски. Следвайте магията на вашето предпочитание, по дяволите.

Искате да се разведете? Толкова, че към този момент сте се разболели, само че към момента ви мъчи въпроса „ поради децата “. Отидете и се разведете, вашите деца имат потребност от двама здрави и щастливи родители.

Мразите работата си толкоз от дълго време и мощно, само че имате ипотека и толкоз няма да ви заплащат на никое място другаде? Боже, вие сте превъзходен експерт, отново ще ви платят толкоз, измислете друга работа, с вашия опит!

Хора! Живейте ВАШИЯ живот! ВАШИЯ!

Автор: Олга Брейн

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР