Взетият в последния момент Софиан Амрабат е развълнуван, че вече

...
Взетият в последния момент Софиан Амрабат е развълнуван, че вече
Коментари Харесай

Амрабат: Сега ще има милиони мароканци, които да следят Юнайтед

Взетият в последния миг Софиан Амрабат е разчувствуван, че към този момент е част от Манчестър Юнайтед. Халфът беше притеглен от Фиорентина чартърен против 10 млн. евро с алтернатива за откупуване против 20+5 млн.

“Много съм горделив - разяснява той в изявление за клубните канали. - Мисля, че и преди мнозина мароканци следваха Юнайтед, само че в този момент ще има още милиони, които ще го създадат. Надявам се да направя щастливи и горди както тях, по този начин и тези тук ”.

“Смятам, че през годините Манчестър Юн имаше толкоз доста фантастични и млади полузащитници. Говоря за такива като Пол Скоулс, Рой Кийн, Дейвид Бекъм ”, продължи Софиан Амрабат.

“В клуба имаше и други огромни имена като Гари Невил, Рио Фърдинанд, Луис Саха, Уейн Рууни, Кристиано Роналдо… Мога да изброявам цялостен час ”.

27-годишният халф има по-голям брат - Нордин, който беше част от Уотфорд и има опит от Висшата лига. “Той ми сподели, че счита, че би трябвало да играя в Премиър лийг, тъй като това е най-силното състезание в света. Ето, че към този момент съм тук и нямам самообладание! ”.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР