Взели са си апартаменти от властовото си положение и са

...
Взели са си апартаменти от властовото си положение и са
Коментари Харесай

Експерти: ГЕРБ, не ГЕРБ свикването на КСНС е основателно

”Взели са си жилища от властовото си състояние и са си взели парцели на относително ниски цени. ” ГЕРБ, не ГЕРБ няма значение. Темата корупция е заложена в Стратегията на национална сигурност, там има три целта - битка с противопоставяне на корупцията, обективен развой и гарантиране на бюджета.
Така че позицията на президента да свика КСНС по тематиката корупция, дали ще е Радев или различен, аз я примем за основателна. Това съобщи по Нова тв Румен Миланов, някогашен шеф на НСО.

" Темата жилища и парцели е от началото на демокрацията, мина през " Латинка " на Луканов, мина през парцелите на Бисеров, сараите на Доган, общо взето едно и също се повтарая през годините. Всъщност тази организация би трябвало това да направи, което направиха двама публицисти или повече - действително какви са парцелите и какви са действителните приходи на хората, и за това не се изисква голям действен потенциал ", добави специалистът от Център за проучване на демокрацията Тихомир Безлов.

Миланов поддържа тезата му с думите, че без верен подпобр на подобаващите хора дали със или без организация, качествена инспекция няма по какъв начин да се получи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР