Взеха Дениз Хайрула за мезе в нета, кой я излъгал,

...
Взеха Дениз Хайрула за мезе в нета, кой я излъгал,
Коментари Харесай

Попиляха Дениз Хайрула: Мемета и подигравки с „хубостта“ й в мрежата!

Взеха Дениз Хайрула за мезе в нета, кой я излъгал, че е хубавица?!
Видната сякаш хубавица със самочувствие до тавана Дениз Хайрула не знае къде се намира и какво се случва. Участието й в „Ергенът“ ще я накара да си посвие малко „крилцата“ или най-малко да се позамисли. Защото консуматори в мрежата я съпоставиха със земята.

Мемета и бъзици с Дениз Хайрула в мрежата

Бившата държанка на видния плейбой Христо Сираков го раздава надута и самоуверена още от влизането си в шоуто, като постоянно си разрешава освен да разяснява, само че и да наскърбява останалите участнички. Коя била дърта, коя била остаряла мома, коя била грозна, коя скучна, коя бозава и непривлекателна за мъжете… Денизчето не млъква, а злобата й залива ефира на два пъти всяка седмица.

Е, феновете взеха решение да я наврат в миша дупка и да й покажат, че въобще не е хубавицата, за която се мисли. В мрежата се появиха мнения и даже мемета с лицето на Хайрула – с грим и положително осветяване, както и чистак натурална от фотосите с Ергена край басейна.

„Когато след дългия ден се отървеш от грим, мигли и екстеншъни…“ – мдаа, това е гледката на естественото лице на Хайрула, която не е с нищо по-отличаваща се от всяка жена на улицата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР