Взех наркотици инцидентно, съжалявам за постъпката си. Това заяви за

...
Взех наркотици инцидентно, съжалявам за постъпката си. Това заяви за
Коментари Харесай

Грешникът Насар проплака: Взех наркотици инцидентно

Взех опиати случайно, скърбя за постъпката си. Това съобщи за Би Ти Ви международният първенец по повдигане на тежести Карлос Насар след съвещанието на Районния съд в Поморие.

Той беше наказан на 7 месеца отнемане от независимост условно с 3 години изпитателен период и санкция в размер на 450 лева след подписване на съглашение с прокуратурата.

Присъдата значи, че на този стадий Насар няма да лежи в пандиза и ще може да взе участие на европейското състезание в Армения през април.

На 27 юли предходната година полицейски патрул пробва да спре край Слънчев бряг управлявания от него джип, в който пътуват още едно момче и момиче. Той не се подчинява, дава газ. Започва гонене към 20 км, автомобилът на щангиста е спрян край поморийското село Каменар.

Дрегер за опиати демонстрира приложимост на амфетамин и метамфетамин. Отделно от това се оказало, че 18-годишният щангист е карал, без да има брошура.

Мотивите на съда за условната присъда са, че казусът е случаен – Насар е дал документи от 14 допинг проби, в които нито един път не е открито съществуване на упойващи субстанции. Освен това спортистът е млад (18 години), без престъпно минало и е измежду българските очаквания за орден на олимпийските игри.

„ Давам неприятен образец и скърбя за постъпката си. Това е, което мога да кажа. Не желая да приказвам за тази обстановка.

Благодарен съм, че не е станало най-страшното - да пострада някой на пътя. Няма да се повтори повече! Взех опиата случайно. "

„ Аз съм на 18 години, върша международни върхове за мъже и малко или доста съм недоверчив, че употребявам допинг, което е неуместно и не е по този начин! Нямам проекти да върша каквито и да е закононарушения! Само надпревари ми предстоят и тренировки. Дай, Боже, да сме живи и здрави! “, добави Насар.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР