Взаимоотношенията между хората са вероятно най-сложното нещо в човешкия живот,

...
Взаимоотношенията между хората са вероятно най-сложното нещо в човешкия живот,
Коментари Харесай

Съвети, с помощта на които със сигурност ще подобрите връзката си

Взаимоотношенията сред хората са евентуално най-сложното нещо в човешкия живот, само че също по този начин и най-важното. Най към този момент, в случай че става въпрос за хора, които споделят една връзка, едно легло и едно жилище задоволително дълго време, с цел да се сблъскат със същноста на характерите си. Кризи има във всяка връзка, по тази причина в идващите редове ви предлагаме препоръки, благодарение на които сигурно ще подобрите връзката си.

Установете ясни граници през цялото време във връзка с въпросите за почитание, персонална автономност, дом, връзки...
Веднага прекратете връзката, в случай че усетите някое от следните неща
Понякога във връзката има червени знамена, които ни се развяват пред лицето и демонстрират, че връзката ни е токсична. Въпросът е какъв брой бър...
Прочети повече
Приемете колегата си подобен, какъвто е, и не се опитвайте да го променяте. От една страна, той няма да бъде удовлетворен, тъй като изборът за смяна не е персонален, а от друга, тъй като той ще стане друг чове, от този, в който сте се влюбили. И в двата случая това ще значи неодобрение и на двамата във връзката.

Поставете се на тяхно място. Бъдете съпричастни към него/нея. Опитайте се да разберете за какво сътрудникът ви работи по избран метод, с това отношение той/тя ще се почувства разбран/а, което ще благоприятства близостта ви.

Отделете най-малко 10 минути дневно за диалог. Комуникацията е крайъгълният камък на всяка човешка връзка.

Ако желаете да знаете нещо или смятате, че в думите му има прикрито наличие или двойно обръщение, ПИТАЙТЕ, когато се съмнявате, не тълкувайте. Така ще се научите да не таите яд и ще подобрите връзката.

Не можете да очаквате другият да отговори на вашите потребности. За да бъдеш благополучен с различен човек, първо би трябвало да си благополучен със себе си. Ако вашето благополучие зависи от различен, в никакъв случай няма да можете да се чувствате изпълнени или щастливи.
5 неща, които могат да РАЗРУШАТ връзката ви с обичания
Връзката сред двама души се крепи на съществени полезности, които обаче елементарно могат да бъдат пречупени, престъпени и нарушени. Поддържането...
Прочети повече
Обединявайте качествено свободно време, което служи за шерване и наслаждение с другия и себе си.

Поддържайте време на самостоятелност и го дайте на другия. Важно е всеки член на двойката да има и свое свободно време, защото по този метод ние се грижим за себе си, а щастието ни ще зависи освен от другия.

Дори и да не сте изцяло щастливи в този миг във връзката, пробвайте се да си спомните какво ви е предиздвикало да се влюбите в другия и му кажете. Това ще укрепи вашия съюз.

И най-после един от най-важните аспекти...

Приемете, че „ отстъпването не е загуба “. Има моменти, когато вашите лични стремежи ще надделеят, и други, когато тези на нашия сътрудник ще надделеят, връзката е продан, а не конкуренция.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР