Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и с него да

...
Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и с него да
Коментари Харесай

Прибирайте Колите! След Малко Тежки Градушки Ще Разкатаят Тези Български Градове!

Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и с него да нахлува по-студен въздух, само че в Източна България съвсем през целия ден той ще се задържи от юг и ще бъде сдържан и мощен. Минималните температури ще бъдат сред 9 и 14 градуса, оптимални в множеството места сред 17 и 22 градуса, в София към - 16 градуса.

Над Черноморието ще има разкъсвана облачност, намаляваща и до слънчево. Само на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан южен вятър, написа Пик. Максималните температури на въздуха ще бъдат 17-22 градуса. Температурата на морската вода е 14-15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините също облачността ще е забележителна с превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър, който вечерта ще стартира да се ориентира от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 11 градуса, на 2000 метра - към 4 градуса.

През нощта против вторник северозападният вятър ще се усили. Валежите ще намалеят и в множеството региони ще спрат. Във вторник ще бъде много прохладно и хладно, най-вече облачно, към момента на обособени места с валежи. През нощта против сряда вятърът ще отслабне, в Югозападна България тук-там и ще стихне. От запад облачността ще се раздра и намалее и сутринта в обособени затворени котловини в западната половина от страната, при ясно и безшумно време, ще има слани. В сряда ще е без превалявания, с променлива облачност. Дневните температури ще се покачат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР