Вярвате ли, че звездите влияят на вашето бъдеще? Тези астрологически

...
Вярвате ли, че звездите влияят на вашето бъдеще? Тези астрологически
Коментари Харесай

5 полезни приложения за хороскопи и зодиакални знаци

Вярвате ли, че звездите въздействат на вашето бъдеще? Тези астрологически уеб сайтове и приложения могат да ви кажат какъв е вашия хороскоп и зодиакален знак.

От Make Use Of припомнят, че астрологията не е просвета, въпреки че постоянно е рекламирана като такава. По тази причина не би трябвало да вземате огромни решения, основаващи се на това, което споделя за вас вашата зодия.

1. Cafe Astrology
Cafe Astrology може да ви показа карта с местата на всички планети, във връзка с Слънцето и Земята, в деня когато сте се родили. Получавате и в детайли пояснение на всеки аспект от диаграмата. За да получите тази информация ще би трябвало да знаете точното време, в което сте се родили, както и градът, където сте родени.

2. AskAstrologers
Това е място, където може да зададете съответни въпроси за рождената си дата. Преди да напишете пост, прочетете разпоредбите деликатно. Преди всичко, не забравяйте, че с всяка онлайн общественост, би трябвало да следвате етикета. С течение на времето, Ask Astrologers може да се окаже чудесно място за вас да срещнете хора със сходни ползи и да практикувате уменията си по астрология.

3. Astrology Zone
За месечни хороскопи се обърнете към Astrology Zone. 20-годишният блог и приложение на Сюзън Милър са може би най-хубавата дестинация в интернет за хороскопи и друга астрологична информация. Голяма част от наличието е платено, в това число дневните хороскопи, а цената е Щатски долар 4,99 на месец.

4. The Astrology School
Астрологът Крис Бренан написа и организира подкасти към този момент повече от десетилетие, само че новият му канал в YouTube е това, от което всеки новак се нуждае. В момента има единствено няколко видеоклипа, само че всички те са задълбочени уроци за начинаещи.

5. AstroBook
AstroBook се свързва с вашия лист с другари във Фейсбук, с цел да ви покаже какъв брой сте съвместими с тях съгласно зодиите ви./digital.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР