ВЦСКА продължават да чакат еквадорския национал Майкъл Естрада, който се

...
ВЦСКА продължават да чакат еквадорския национал Майкъл Естрада, който се
Коментари Харесай

Майкъл Естрада чака виза, за да подпише с ЦСКА

ВЦСКА не престават да чакат еквадорския национал Майкъл Естрада, който се смята за несъмнено ново попълнение на „ алените “. Преговорите с нападателя не престават, само че повода прехвърлянето му към момента да не е реалност е, че той не е получил нужните документи. Когато това се случи, Естрада ще се причисли към подготвителния лагер на отбора в Австрия.

Нападателят за първи път през кариерата си ще играе в Европа. Той има общо 40 участия и 8 маркирани гола за националния тим на Еквадор, като бе предпочетен пред някогашния нападател на „ алените “ - Жорди Кайседо за Световното състезание в Катар.Той не попада в сметките за есенния полусезон на Депортиво Толука, който през 2020-а година заплаща 2.7 милиона евро на еквадорския Индепендиенте за правата му. През предходната година записва 24 дуела и 3 попадения за Крус Асул, а преди този момент е бил преотстъпен и в американския ДиСи Юнайтед, за който изиграва 16 мача и вкарва 4 гола.

Столичани са свързвани още с Матиас Фаетон и Рони Карийо, като даже се твърди, че сътрудникът на първия е в София за заключителни договаряния с управлението на ЦСКА. Във Франция настояват, че 31-кратните първенци ще платят 2 милиона евро и бонуси за Фаетон, а съгласно RMC Sports договорката може да се смята за сигурна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР