Второто затъмнение този месец – слънчевото, което се случва на

...
Второто затъмнение този месец – слънчевото, което се случва на
Коментари Харесай

Слънчево затъмнение в Лъв

Второто затъмнение този месец – слънчевото, което се случва на 21 август - още веднъж е в знака на Лъва.

Голямата непосредственост на това новолуние до лунните възли го прави в действителност цялостно слънчево затъмнение.

Отличителните черти на хората с въздушни Луни

Кой е най-големият житейски урок за всяка зодия

Какво е огнена Луна и какви са хората, които я имат

За разлика от лунните затъмнения, слънчевите са по-външни и имат отношение към събитията към вас. Възможно е да провокират събития, които не сте осмисляли умишлено.

Отново значимо е да се види къде попада във вашата натална карта затъмнението и дали прави точни аспекти с планети и върхове на домове.

Това можете да ревизирате като видите къде в хороскопа ви попадат двайсет и осем градуса лъв- тази ще е сферата с най-висока интензивност през интервала.

Принципно новолунията се смятат за сериозни моменти, които не са подобаващи за взимане на значими решения, за това е добре да изчакате няколко дни преди да задействате каквото и да било.

Това затъмнение в Лъв обаче прави хармонични конфигурации с няколко планети, тъй че е прекомерно допустимо и да мине по-леко.

В интервала след затъмнението времето е уместно за отстояване на себе си, на своята позиция, пробутване на своя личен път; Лъвът дава задоволително сила за това да се случи.

Затъмнението може да сътвори нужда от взимане на решения, само че не е положително време за старт на нови действия, пореди ретроградността на Меркурий по същото това време.

В този интервал е допустимо да излизат нескрито неразбираеми обстановки и незнайни обстоятелства и е належащо да бъдете доста деликатни с информацията, която получавате и с която работите.

Хармоничните аспекти на затъмнението към Сатурн, Уран и Юпитер дават устойчивост; времето е уместно за интелектуална и научна работа и аналитично мислене.

Възможно е да откриете нови качества в себе си, да се отворят нови аспекти и равнища на усещане във вас.

Това новолуние и надлежно слънчево затъмнение можете да ползвате с цел да получите мощен подтик за реализирането на новите си цели и посоките, в които желаете да се движите и развивате.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР