Втородивизионният Септември София демонстрира истински феърплей спрямо елитния Етър Велико

...
Втородивизионният Септември София демонстрира истински феърплей спрямо елитния Етър Велико
Коментари Харесай

От Септември София са се притекли на помощ на Етър след отлагането на второто полувреме на мача с ЦСКА

Втородивизионният Септември София показва същински феърплей по отношение на елитния Етър Велико Търново, откакто се е притекъл на помощ на " болярите " след

Припомняме ви, че срещата на стадион " Българска войска " стартира още през вчерашния ден, само че бе прекъсната след края на първото полувреме поради тежкото положение на терена, породено от снеговалежа в София.

Това сложи " виолетовите " в нежелано състояние, защото те трябваше да намерят хотел, в който да пренощуват, а също така в тима имаха и проблеми със положението на футболната екипировка.

За тяхна наслада от управлението на Септември са се свързали с сътрудниците си от Етър и са предложили услугите си - да оказват помощ в сложната обстановка и да изперат и изсушат екипите на футболистите, осведомят от dsport.

" Искам да благодаря на сътрудниците от Септември, на Кристиян Добрев, който ми се обади, с цел да предложи услугите си. Специални благодарности и на Джони, който всички познават. Той жертва почивката си, с цел да може да ни помогне с оборудването ", съобщи административният шеф на Етър Страцимир Тинчев.

В същото време от Етър използваха страницата си във Facebook, с цел да осведомят, че все още второто полувреме на мача против ЦСКА се чака да стартира по проект през днешния ден в 17:30 часа.

" На този стадий мачът сред ЦСКА и Етър, който бе преустановен нощес при резултат 0:0, най-вероятно ще се доиграе. По разпоредба второто полувреме би трябвало да стартира в 17:30 ч. още веднъж на стадион „ Българска войска “ при същите сформира, а Етър – и с човек по-малко. Двата тима са длъжни да се явят на стадиона, без значение от събитията ", написаха " виолетовите ".

" От през днешния ден сутринта домакините интензивно почистват терена. Основният проблем в този момент е поради минусовите температури - в случай че почистеният терен се окаже заледен и рисков за здравето на футболистите. Окончателното решение ще бъде взето от длъжностните лица и делегата на мача директно преди началото му, като преценяват положението на терена ", осведомиха още от Етър Велико Търново.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР