Вторият за сезона снеговалеж затрудни тази вечер движението и предизвика

...
Вторият за сезона снеговалеж затрудни тази вечер движението и предизвика
Коментари Харесай

Заради снега: Огромно задръстване по магистрала Тракия, проблеми и по Хемус

Вторият за сезона снеговалеж затрудни довечера придвижването и провокира огромни тапи и закъсали коли по автомагистралите " " и " Хемус ". За това оповестява БТВ, като се базира на фенове.

На Автомагистрала " Тракия ” в посока София се образува огромно запушване. В региона на тунела " Траянови врата " то е към 10 километра, споделят водачи, попаднали в снежния капан. В противоположната посока също има снежна завивка и придвижването е затруднено.
Зимна конюнктура в част от страната - къде към този момент вали сняг (СНИМКИ)
През нощта с прекосяването на следващ леден атмосферен фронт, от запад на изток започнаха превалявания от дъжд, оповестиха от Националния инст...

Подобна е и обстановката на Автомагистрала " Хемус ". Граждани алармират за затруднено прекосяване и неизчистена настилка. Затруднено е и прекосяването през пътя Перник-София през Владая. В София тир с турска регистрация падна в канавката на Околовръстното шосе край Казичене, откакто е бил засечен от такси. Шофьорът е незасегнат, само че придвижването в региона е затруднено.

От пътна полиция припомнят да се съблюдава отдалеченост при шофиране в тежки условия. До среднощ остава в действие предизвестието на синоптиците за рисково време. Снежна завивка сред 5 и 15 сантиметра се образува в западната половина от страната и затрудни трафика тук-там. Жълт код за интензивни превалявания от сняг и навявания е разгласен в 10 области на Западна и Северна България. В 7 области е публикуван жълт код за превалявания от дъжд и мощен вятър в Южна България и Плевенска област.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР