Вторият тест за коронавирус на бившия премиер на Северна Македония

...
Вторият тест за коронавирус на бившия премиер на Северна Македония
Коментари Харесай

Вторият тест на Зоран Заев е отрицателен

Вторият тест за ковид на някогашния министър председател на Северна Македония и водач на СДСМ Зоран Заев също е негативен. Това заяви самият той в профила си във Фейсбук, представен от БГНЕС.
" Днес, съгласно условията на здравните протоколи, ми направиха втори тест за ковид, който сходно на първия тест е негативен. Благодаря на всички за поддръжката и в това време адресирам поддръжка с благопожелание за бързо възобновяване на кмета на Куманово Димитриевски и всички жители, които се борят с вируса. Надявам се, че министър председателят и министрите ще имат негативни проби ", написа Заев.
„ Доказано е, че вирусът е непредсказуем и съставлява сериозна опасност за здравето на всеки от нас. Ето за какво действаме бързо, само че е доста значимо всички да съблюдаваме прецизно ограниченията и рекомендациите. Да останем у дома, да обръщаме повече внимание на хигиената си, да се държим разстояние от два метра, да защитим себе си и по този метод да защитим другите. Всеки, който съблюдава ограниченията, избавя здраве и живот. Само със взаимни старания, ние елементарно и по-бързо ще спечелим тази борба против невидимия зложелател ", прикани още Заев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР